Κρήτη: Κακοποιούσε σεξουαλικά την 11χρονη ανιψιά του - Συνελήφθη ο 58χρονος
Ο άνδρας ήταν ο ανάδοχος γονέας της 11χρονης, μετά τον θάνατο του πατέρα της

Στη σύλληψη ενός Έλληνα ηλικίας περίπου 58 ετών, για ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης ανιψιάς του, σε περιοχή του νομού Λασιθίου, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24,  ένα κοριτσάκι 11 ετών, ορφανό από πατέρα, εκμυστηρεύτηκε την κακομεταχείρισή του από τον θείο του και την σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο στην δασκάλα του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες από το σχολικό περιβάλλον της ανήλικης, που το τελευταίο διάστημα είχε αλλάξει συμπεριφορά και ήταν συνεχώς θλιμμένη και κλεισμένη στον εαυτό της, βρήκε το θάρρος και περιέγραψε στην δασκάλα του τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του θείου της το τελευταίο διάστημα. Ο άνδρας, που όπως αναφέρουν πηγές ήταν ο ανάδοχος γονέας της 11χρονης, σύμφωνα πάντα με την ανήλικη την χτυπούσε συχνά.

Η ίδια μάλιστα σόκαρε όταν ανέφερε πως ο άνδρας την κακοποιούσε και σεξουαλικά, περιγράφοντας συγκεκριμένα περιστατικά με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Η σύλληψη του άνδρα έγινε χθες, Τρίτη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

molivia
Ένωση Διοικητικών Υπαλλήλων Μακεδονίας-Θράκης: Κλήση για απεργία-αποχή ενόψει ΑΣΕΠ
Αγανάκτηση για υποστελέχωση και αδιαφορία στις ανταμοιβές οδηγεί σε κινητοποίηση των περιφερειακών υπαλλήλων
Ένωση Διοικητικών Υπαλλήλων Μακεδονίας-Θράκης: Κλήση για απεργία-αποχή ενόψει ΑΣΕΠ
σεπ
20 χρόνια διαπολιτισμική εκπαίδευση από το Σ.Ε.Π Ηρακλείου  
Η σχολική κοινότητα, με την άοκνη προσπάθεια των εκπαιδευτικών και την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, παρουσίασε ένα πλούσιο πρόγραμμα
20 χρόνια διαπολιτισμική εκπαίδευση από το Σ.Ε.Π Ηρακλείου