Καλάβρυτα: Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν οι 3 αναρριχητές
Εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους οι τρεις αγνοούμενοι

Εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους οι τρεις αγνοούμενοι αναρριχητές τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο στα Καλάβρυτα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha οι τρεις άνδρες έχουν βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις τους και στο σημείο σπεύδουν σωστικά συνεργεία και γιατροί προκειμένου να διαπιστώσουν την κατάστασή τους.  

Οι τρεις άντρες, ηλικίας από 50 έως 55 ετών κάτοικοι Πάτρας, έμπειροι στην χειμερινή αναρρίχηση και χιονοδρομία ανέβηκαν στο Χελμό το πρωί του Σαββάτου και από την Στύγα που εθεάθησαν τελευταία φορά θα πήγαιναν προς την περιοχή της “μαυρολίμνης”.

Άνθρωποι από το Χιονοδρομικό Κέντρο αναζήτησαν τους τρεις άντρες αφού είχαν αφήσει το αυτοκίνητό τους στο πάρκινγκ του Κέντρου, αλλά τα συνεχή τηλεφωνήματα προς το κινητό που είχαν δώσει, χτυπούσε χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου

Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χάπια
«Paracetamol challenge»: Επικίνδυνη διαδικτυακή πρόκληση βάζει σε κίνδυνο εφήβους
Ανησυχία σε όλη την Ευρώπη για την υπερβολική κατανάλωση παρακεταμόλης – Προειδοποιήσεις από γιατρούς και υγειονομικές αρχές
«Paracetamol challenge»: Επικίνδυνη διαδικτυακή πρόκληση βάζει σε κίνδυνο εφήβους