Σήμερα τo μεσημέρι και συγκεκριμένα μετά τις 14:00, αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτημάτων από τους πολίτες με σκοπό την καταβολή αποζημίωσης από την Αττική Οδό για τον εγκλωβισμό τους κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι πολίτες θα δηλώσουν τα στοιχεία του οχήματός τους, τις εισόδους και εξόδους από τις οποίες μπήκαν και εξήλθαν του αυτοκινητόδρομου καθώς και την ώρα εισόδου και εξόδου τους από αυτές.
Θα τους ζητηθεί επίσης να δώσουν τηλέφωνο, mail και τραπεζικό λογαριασμό για την καταβολή, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, της αποζημίωσης.
Σημειώνεται ότι σε αυτή την πρώτη φάση δεν θα ζητηθούν άλλα δικαιολογητικά.
Θα ακολουθήσει μία προς μία η εξέταση των αιτήσεων ώστε, εάν κριθεί αναγκαίο, ο κάθε πολίτης να μπορεί να υποβάλει επιπλέον δικαιολογητικά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων
Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12
Alfavita Newsroom