pagkrati diarroi fysikou aeriou
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS
Δεν υπάρχει κίνδυνος έκρηξης στο σημείο της διαρροής φυσικού αερίου στο Παγκράτι σύμφωνα με την Πυροσβεστική - Σε εξέλιξη οι εργασίες της ΔΕΠΑ για την αποκατάσταση της βλάβης στον αγωγό φυσικού αερίου στο Παγκράτι -Στο σημείο ο γγ Πολιτικής Προστασίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα οι εργασίες των συνεργείων της ΔΕΠΑ, για την επιδιόρθωση του αγωγό φυσικού αερίου, απ' όπου προήλθε η διαρροή, στην συμβολή των οδών Αινείου και Πύρρου, στο Παγκράτι, λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι, η οποία προκάλεσε συναγερμό στις αρχές και στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, σε απόσταση 50 μέτρων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο σημείο έχει μεταβεί και ο γγ Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για το πρόβλημα και να συντονίσει τις ενέργειες για την παροχή κάθε βοήθειας προς τους κατοίκους που ξεσπιτώθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί από την Πολιτική Προστασία ένα λεωφορείο για να βολευτούν προσωρινά οι άνθρωποι και να μην κάθονται στο κρύο, μέχρι να δοθεί η άδεια να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αυτή την ώρα δεν υπάρχει κίνδυνος έκρηξης, καθώς οι τεχνικοί της ΔΕΠΑ εντόπισαν άμεσα το σημείο της διαρροής και διέκοψαν την παροχή φυσικού αερίου στο συγκεκριμένο τμήμα του δικτύου και προχωρούν στην αποκατάσταση της βλάβης.

Στο σημείο βρίσκεται και συνεργείο της ΕΥΔΑΠ, καθώς οι αγωγοί των δύο εταιρειών είναι πολύ κοντά.

Η περιοχή πάντως παραμένει αποκλεισμένη από την Αστυνομία, ενώ απομακρύνθηκαν συνολικά 27 ένοικοι από τις τρεις πολυκατοικίες, δίπλα στο σημείο της διαρροής.

Επίσης παραμένουν για κάθε ενδεχόμενο σε επιφυλακή 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

maxairi12-1280x720.jpg
Επεισόδιο βίας ανήμερα Χριστουγέννων στο Αγρίνιο: Μαχαίρωσαν 23χρονο – Αναζητούνται οι δράστες
Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ομάδα ατόμων με καλυμμένα χαρακτηριστικά φέρεται να ενεπλάκη σε επεισόδιο με δύο άλλα άτομα
Επεισόδιο βίας ανήμερα Χριστουγέννων στο Αγρίνιο: Μαχαίρωσαν 23χρονο – Αναζητούνται οι δράστες
τρενο
Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Hellenic Train προκαλεί θύελλα αντιδράσεων: «Η εταιρία που σκότωσε 57 αθώους»
Σάλος για την χριστουγεννιάτικη κάρτα της Hellenic Train – Οργή από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών
Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Hellenic Train προκαλεί θύελλα αντιδράσεων: «Η εταιρία που σκότωσε 57 αθώους»
Φόρτιση κινητού
Το λάθος με το κινητό σε ταξίδι που εκθέτει τα δεδομένα σας
Η σύνδεση σε δημόσια δίκτυα Wi-Fi αποτελεί την πιο συνηθισμένη παγίδα. Όταν το δίκτυο δεν απαιτεί κωδικό ή χρησιμοποιεί κοινό για όλους, η σύνδεση...
Το λάθος με το κινητό σε ταξίδι που εκθέτει τα δεδομένα σας