Thumbnail
Η ΑΑΔΕ συνιστά προς τους πολίτες τη μείωση των επισκέψεων

Oι ΔΟΥ Κηφισιάς, Ψυχικού, Παλλήνης, Χολαργού, Αμαρουσίου και ΙΒ Αθηνών ανοίγουν σήμεραγια το κοινό από τις 10:00, με μειωμένο προσωπικό, λόγω προβλημάτων προσέλευσης, που προκαλούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ και αφού είχε προηγηθεί επικοινωνία με τους οικείους δήμους.

Σύμφωνα επίσης με την ανακοίνωση «οι υπόλοιπες ΔΟΥ και Τελωνεία που επίσης εδρεύουν σε περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία θα λειτουργήσουν με πλήρες ωράριο αλλά μειωμένο προσωπικό λόγω προβλημάτων προσέλευσης. Το γεγονός αυτό ενδέχεται να προκαλέσει καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων».

Τέλος η ΑΑΔΕ συνιστά προς τους πολίτες τη μείωση των επισκέψεων στις ως άνω υπηρεσίες εάν δεν συντρέχει εξαιρετικά επείγων λόγος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mosxari
Μοσχάρι κατσαρόλας: 5 λάθη που το κάνουν σκληρό και πώς να τα αποφύγουμε
Μικρές αστοχίες στο μαγείρεμα μπορούν να χαλάσουν ένα κλασικό φαγητό. Δείτε τι να προσέξετε για μοσχάρι που λιώνει στο στόμα.
Μοσχάρι κατσαρόλας: 5 λάθη που το κάνουν σκληρό και πώς να τα αποφύγουμε
tigani
10 συνηθισμένα λάθη στο σοτάρισμα και πώς να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα
Πολλά μικρά λάθη μπορούν να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ας δούμε τα πιο συχνά προβλήματα και τρόπους να τα αποφύγετε.
10 συνηθισμένα λάθη στο σοτάρισμα και πώς να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα