Έλαβε το email του Γκιώνη με τα στοιχεία η Αστυνομία: Πολιτικοί και επιχειρηματίες εμπλέκονται
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το email αποτελείται από 47 σελίδες με στοιχεία και φωτογραφικό υλικό

Τα στοιχεία που ανέφερε ότι κατέχει για κύκλωμα πορνογραφίας με εμπλοκή Κυπρίων, απέστειλε στην Αστυνομία, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επιστολή με τα σχετικά στοιχεία έχει παραληφθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Όπως σημειώνουν οι Αρχές, όλες οι πληροφορίες τις οποίες έχει αποστείλει, θα αξιολογηθούν για περαιτέρω διερεύνηση.

Το email αποτελείται από 47 σελίδες με στοιχεία και φωτογραφικό υλικό από διάφορες αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. 

Όπως είχε κατήγγειλε ο ακτιβιστής στο ΣΙΓΜΑ, πολιτικοί και επιχειρηματίες από την Κύπρο εμπλέκονται σε κύκλωμα βιασμών και παιδικής πορνογραφίας. 

Παράλληλα ανέφερε ότι στην Κύπρο δραστηριοποιούνται πορνογραφικές εταιρείες με διασύνδεση με το Ντουμπάι.

«Η παρουσίαση που στέλνω σήμερα στις αρχές της Ελλάδας και της Κύπρου έχει μέσα 150 αρχεία φωτογραφικού υλικού και 45 σελίδες ανάλυσης. Μου πήρε τρεις μέρες να τα αρχειοθετήσω σωστά μαζί με όλα τα στοιχεία που δεν είχα κοινοποιήσει δημόσια.

Για όσα άτομα αναρωτιούνται γιατί το ξεκίνησα όλο αυτό μέσα από το ίνσταγκραμ είναι γιατί δίνοντας ένα στοιχείο στον κόσμο, αυτός μου έστελνε 10 πίσω» ανέφερε ο ίδιος.

Αύριο το μεσημέρι ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, θα προβεί σε δηλώσεις και ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση. 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Υπουργείο Παιδείας: Ποια σχολεία μετονομάζονται σε "Αντώνης Σαμαράκης" και "Διδώ Σωτηρίου"
Σε ΦΕΚ η απόφαση της υπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη, για τη μετονομασία δύο σχολείων
Υπουργείο Παιδείας: Ποια σχολεία μετονομάζονται σε "Αντώνης Σαμαράκης" και "Διδώ Σωτηρίου"
panteios
Τριγμοί στο Πάντειο για τα δίδακτρα του μεταπτυχιακού με το Columbia - Κοντά σε παραίτηση η Πρύτανης
Στα πρόθυρα θεσμικής ρήξης το Πάντειο: Το κοινό μεταπτυχιακό με το Columbia ανάβει «φωτιές» για τα δίδακτρα
Τριγμοί στο Πάντειο για τα δίδακτρα του μεταπτυχιακού με το Columbia - Κοντά σε παραίτηση η Πρύτανης