attiki-odos-egklovismenoi
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Αναφορικά με τις αξιώσεις αποζημιώσεων που αναμένεται να υποβληθούν σε βάρος της εταιρείας ο Διευθυντής Λειτουργίας της εταιρείας "Αττικές Διαδρομές" απάντησε: «είμαστε προετοιμασμένοι για όλα»

Διακόσιοι άνθρωποι παρέμεναν εγκλωβισμένοι στις 10 σήμερα το πρωί στην Αττική Οδό και 100 αυτοκίνητα, σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή Λειτουργίας της εταιρείας "Αττικές Διαδρομές" Αριστοφάνη Παπαδημητρίου. Απαντώντας γιατί η Αττική Οδός δεν κινήθηκε γρήγορα χθες το μεσημέρι για να μη δημιουργηθεί το πρόβλημα υποστήριξε ότι «τα περιστατικά στην αρχή ήταν αντιμετωπίσιμα».

Ο κ. Παπαδημητρίου εκτίμησε πως «όποιο σχέδιο είχαμε ήταν σχεδόν αδύνατο να υλοποιηθεί με τόσα φορτηγά και αυτοκίνητα στο δίκτυο». Ανέφερε επίσης ότι η κίνηση των φορτηγών στην Αττική οδό δόθηκε εντολή να σταματήσει στις 2 το μεσημέρι ενώ στην Νέα οδό είχε δοθεί από τις 9 το πρωί.

Όπως υποστήριξε η κατάσταση με την κακοκαιρία ήταν δύσκολα διαχειρίσιμη και πρωτόγνωρη και ακόμη και 60 εκχιονιστικά να είχαμε (είχαμε 34) θα είχαν αποκλειστεί. «Πιθανώς να αργήσαμε» παραδέχθηκε ο κ. Παπαδημητρίου και σημείωσε: «ως Αττική οδός αισθανόμαστε άβολα και πολύ άσχημα για ό,τι έγινε. Στα 20 χρόνια λειτουργίας μας δεν είχαμε αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα και αποτελούσαμε υπόδειγμα για όλους».

Αναφορικά με τις αξιώσεις αποζημιώσεων που αναμένεται να υποβληθούν σε βάρος της εταιρείας απάντησε: «είμαστε προετοιμασμένοι για όλα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

autokinito
Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 36χρονου γιατρού μπροστά στο παιδί του – Ταυτοποιήθηκαν πατέρας και γιος από την Αθήνα
Οργή για την ατιμωρησία – Το παιδί του θύματος ξυπνά κάθε βράδυ με εφιάλτες και φωνάζει «μπαμπά, μαμά»
Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 36χρονου γιατρού μπροστά στο παιδί του – Ταυτοποιήθηκαν πατέρας και γιος από την Αθήνα
kne-logotypo-1200x700.jpg
Καταδίκη της επίθεσης από την ΚΝΕ: «Τραμπούκικη ενέργεια που εξυπηρετεί τον αποπροσανατολισμό»
«Η απάντηση θα δοθεί στις φοιτητικές εκλογές», τονίζει η οργάνωση
Καταδίκη της επίθεσης από την ΚΝΕ: «Τραμπούκικη ενέργεια που εξυπηρετεί τον αποπροσανατολισμό»