Χωρίς τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης, 20 Ιανουαρίου, στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, ένα βρέφος μόλις οκτώ μηνών, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν νεκρό.
Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, το αγοράκι ήταν ανήσυχο το προηγούμενο βράδυ και κάποια στιγμή κοιμήθηκε. Το πρωί όμως δεν ξύπνησε και οι γονείς του το μετέφεραν εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου.
Οι γιατροί, αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό, κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν το άτυχο αγοράκι ζωή.
Οι γονείς του άτυχου παιδιού, σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, είναι γερμανικής καταγωγής και ήρθαν στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο Λουτράκι, για να αγοράσουν ένα διαμέρισμα. Ταξίδεψαν μαζί με τα δυο μωράκια τους τα οποία είναι δίδυμα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Προσοχή! Νέο κύμα καύσωνα από σήμερα Κυριακή με διάρκεια και κινδύνους – Ποιες περιοχές θα «καούν»
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ