elena-akrita
Menelaos Myrillas / SOOC
«Κοριτσάρα μου, είμαστε μαζί σου» γράφει Έλενα Ακρίτα απευθυνόμενη στην 24χρονη - «Εσείς που ξινίζετε γιατί η 24χρονη έδωσε συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο την επόμενη φορά να πείτε στο θύμα τι να φοράει στη συνέντευξη και τί να πει ακριβώς»

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με το βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, η οποία διηγήθηκε στο δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο λεπτό προς λεπτό τα όσα συνέβησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη σουίτα του ξενοδοχείου. 

Ασκώντας δριμεία κριτική σε ορισμένους που δεν δίστασαν να σχολιάσουν ότι η 24χρονη επέλεξε να δώσει συνέντευξη στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της τόνισε πως η συνέντευξη αυτή αποτελεί μια ασπίδα που προστατεύει την ίδια από τις «απειλές» των ισχυρών και ότι σε καμία περίπτωση δεν μπαίνουν αστερίσκοι στην αλληλεγγύη προς τα θύματα βιασμών.

«Εσείς που ξινίζετε γιατί η 24χρονη έδωσε συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και ''αποσύρετε τη στηριξη σας στο θύμα'' λες και κάποιος χ@στηκε, την επόμενη φορά να πείτε στο θύμα τι να φοράει στη συνέντευξη και τί να πει ακριβώς όμως. Και λίστα δημοσιογράφων να της δώσετε σε ποιον θα μιλάει και ποιον όχι» ανέφερε χαρακτηριστικά και προσέθεσε: 

Το γεγονός ότι αυτή η συνέντευξη είναι μια ασπίδα που προστατεύει την Γ. από απειλές ισχυρών ούτε που σας πέρασε από το μυαλό; Βρε δεν μας παρατάτε λέω εγώ. Που θα βάλετε αστερίσκους στην αλληλεγγύη σε θύμα βιασμού.

Κοριτσάρα μου, είμαστε μαζί σου» καταλήγει. 

«Θυμάμαι δύο άτομα, ο ένας ήταν από πάνω μου»

«Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση, από τον έναν άνθρωπο τη στιγμή που πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του, ήταν από πάνω μου και εγώ είμαι στο κρεβάτι. Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο, δεν θυμάμαι ούτε εγώ να αφαίρεσα κάτι, δεν θυμάμαι καμία απολύτως λειτουργικότητα, δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση. Για κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να συναινούσα ποτέ, αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω. Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά, δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω» ανέφερε η 24χρονη στην συνέντευξη που παραχώρησε.

Το πρωί, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Μάνο που την είχε προσκαλέσει στο πάρτι, ο οποίος της είπε, όπως λέει «να πάρει τα πράγματά της και να πάει στο μέρος όπου βρισκόταν αυτός για να ξεκουραστεί».

«Δεν είχα κανένα έλεγχο όταν ξύπνησα, η μνήμη μου σταμάτησε τη στιγμή που έκλεισα το δωμάτιο, το πλήρωσα και πήγαινα σ' αυτό. Έτσι όπως σηκώθηκα, είδα κάτω το εσώρουχό μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω δηλαδή το ότι έβλεπα κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. Ήμουν αδιάθετη και δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου τι συνέβη. Καθώς γύρισα στο δωμάτιο, είδα ανδρικά ρούχα, κάλτσες, μια βαλίτσα, κάτι χάπια. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να είμαι σε μια σουίτα, γιατί δεν το επέλεξα. Κανένας άλλος δεν ήταν στο δωμάτιο, τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».

«Προσπαθώ να βρω μια δικαίωση σε αυτό. Θέλω όποια κοπέλα ήταν σε εκείνο το πάρτι, εκείνη τη βραδιά, να μιλήσει, να πει ότι αυτός ο άνθρωπος, ο Μάνος, ήταν στο πάρτι γιατί ισχυρίζεται ότι δεν ήταν και να πουν ότι ήταν καλεσμένες από αυτόν τον άνθρωπο γιατί έχω μάθει ότι όσες κοπέλες πήγαιναν στα πάρτι, της καλεί ο συγκεκριμένος, αλλά και η ομάδα αυτή. Θεωρώ ότι υπάρχει μια ομάδα που προσπαθεί με έναν τρόπο να εκμεταλλεύεται ή να οδηγεί σε αυτή την κατάσταση κορίτσια ευάλωτα είτε κορίτσια που θέλουν να βγουν και να βγουν, να πάνε στο μαγαζί τους και έχουν μια γνωριμία μαζί χωρίς, όμως, να σημαίνει ότι θέλουν ή συναινούν σε κάτι άλλο».

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Η 24χρονη φέρεται να κατήγγειλε άλλα δύο πρόσωπαπλην του 27χρονου, και στην τελευταία της κατάθεση ενώπιον του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση φαίνεται να αναγνώρισε τον έναν από τους δύο.

Στο μεταξύ, «εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τρίτο τεταρτημόριο, στη μεσότητα», φαίνεται να δείχνουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για την 24χρονη, όπως δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος της Θανάσης Ζιώγας, σύμφωνα με τον οποίο η εξέταση έγινε στις 2 Ιανουαρίου, το βράδυ, και τα αποτελέσματα περιήλθαν σήμερα στα χέρια του. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιατροδικαστής «δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία».

Ο κ. Ζιώγας είπε ακόμη ότι υπάρχουν καταγγελίες δύο γυναικών που έφτασαν στο γραφείο του και καταθέτουν ότι βιάστηκαν -η μία το 2016 και η άλλη το 2018- «με τον ίδιο τρόπο, όχι ακριβώς με τα ίδια πρόσωπα».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια είναι η ευχή της μάνας με 6 λέξεις και μόνο φωνήεντα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 19/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανεπιστήμιο Πατρών
ΠΟΣΔΕΠ: Η ταξινομική ψήφος στις εκλογές Συμβουλίων διοίκησης των ΑΕΙ παραβιάζει την αξιοκρατία
Παράδειγμα το Πανεπιστήμιο Πατρών, όπου εκλέγεται υποψήφιος με 7 πρώτες προτιμήσεις και σύνολο σταθμισμένων ψήφων 7,53 έναντι συνυποψηφίου στην ίδια...
ΠΟΣΔΕΠ: Η ταξινομική ψήφος στις εκλογές Συμβουλίων διοίκησης των ΑΕΙ παραβιάζει την αξιοκρατία
Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης σε πρυτάνεις: «Δεν γίνεται να μην διαγράφονται από τα πανεπιστήμια φοιτητές που παρανομούν»
«Παράνομες πράξεις δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές στα πανεπιστήμια» - «Κάποιοι που θέλουν να τα μετατρέψουν σε χώρους βίας και συγκρούσεων»
Μητσοτάκης σε πρυτάνεις: «Δεν γίνεται να μην διαγράφονται από τα πανεπιστήμια φοιτητές που παρανομούν»
Υπουργείο Παιδείας - ΥΠΑΙΘ
Υπουργείο Παιδείας: Παράταση απόσπασης διοικητικών υπαλλήλων σε Γραφεία Συντονιστών Εκπαίδευσης στο εξωτερικό
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται: από 19-03-2024 μέχρι 22-03-2024 και ώρα Ελλάδας 23:59
Υπουργείο Παιδείας: Παράταση απόσπασης διοικητικών υπαλλήλων σε Γραφεία Συντονιστών Εκπαίδευσης στο εξωτερικό