Μόνο το ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης των προσωρινών αδειών οδήγησης θα βρίσκεται σε λειτουργία για το προσεχές 10ήμερο καθώς από σήμερα Παρασκευή και ώρα 15:00, έως τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και ώρα 07.00 καθώς αναστέλλεται η λειτουργία του Πληροφοριακού Συστήματος του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Σε αυτό το διάστημα δεν θα είναι δυνατή η εξυπηρέτηση των πολιτών για τη διεκπεραίωση αιτημάτων που αφορούν στις άδειες οδήγησης και στις άδειες κυκλοφορίας.
Με δεδομένο ότι σε αυτό το σύστημα καταχωρούνται και εκδίδονται όλες οι άδειες οδήγησης και όλες οι άδειες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων της χώρας, η σωστή λειτουργία του Πληροφοριακού Συστήματος είναι ένα έργο που έχει άμεση συνέπεια στην εξυπηρέτηση εκατομμυρίων πολιτών.
Σημειώνεται, ότι το σύστημα με τις προσωρινές άδειες οδήγησης, μέσω του gov.gr, συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Alfavita Newsroom