Δίπλωμα οδήγησης
Από σήμερα δεν θα είναι δυνατή η εξυπηρέτηση των πολιτών για τη διεκπεραίωση αιτημάτων που αφορούν στις άδειες οδήγησης και στις άδειες κυκλοφορίας

Μόνο το ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης των προσωρινών αδειών οδήγησης θα βρίσκεται σε λειτουργία για το προσεχές 10ήμερο καθώς από σήμερα Παρασκευή και ώρα 15:00, έως τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και ώρα 07.00 καθώς αναστέλλεται η λειτουργία του Πληροφοριακού Συστήματος του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Σε αυτό το διάστημα δεν θα είναι δυνατή η εξυπηρέτηση των πολιτών για τη διεκπεραίωση αιτημάτων που αφορούν στις άδειες οδήγησης και στις άδειες κυκλοφορίας.

Με δεδομένο ότι σε αυτό το σύστημα καταχωρούνται και εκδίδονται όλες οι άδειες οδήγησης και όλες οι άδειες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων της χώρας, η σωστή λειτουργία του Πληροφοριακού Συστήματος είναι ένα έργο που έχει άμεση συνέπεια στην εξυπηρέτηση εκατομμυρίων πολιτών.

Σημειώνεται, ότι το σύστημα με τις προσωρινές άδειες οδήγησης, μέσω του gov.gr, συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών
Αναπληρωτές...
Η παιδεία δεν είναι εποχιακό προϊόν και οι λειτουργοί της δεν είναι αναλώσιμοι «πελάτες» προπληρωμένων καρτών
Αναπληρωτές...
μαντζος
Λ. Μάντζος (Περιφ. Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής) στο alfavita.gr: «οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον σταθερό πυλώνα στήριξης των μαθητών»!
«Η παιδεία δεν περιορίζεται στη μετάδοση πληροφοριών· αποτελεί διαδικασία διαμόρφωσης ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων και ενεργών πολιτών».
Λ. Μάντζος (Περιφ. Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής) στο alfavita.gr: «οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον σταθερό πυλώνα στήριξης των μαθητών»!