Στο νοσοκομείο εισήχθη εσπευσμένα ο Χρήστος Σταϊκούρας. Ουπουργός Οικονομικών διαγνώστηκε με οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα, ενώ σήμερα υπεβλήθη σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική του πορεία είναι εξαιρετική. Ωστόσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγα 24ωρα.
Το ιατρικό ανακοινωθέν:
Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας εισήχθη στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center εκτάκτως χθες 30/12/2021, με οξύ κοιλιακό άλγος. Κλινικοεργαστηριακώς, διαπιστώθηκε οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα.
Έλαβε την κατάλληλη συντηρητική θεραπευτική αγωγή και υποβλήθηκε σήμερα 31/12/2021 σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή επιτυχώς. Η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική πορεία είναι εξαιρετική.
Θα παραμείνει νοσηλευόμενος για λίγα 24ωρα.
Οι Θεράποντες Ιατροί :
Αντώνιος Ν. Δημητρακόπουλος
Δ/ντής Γ΄ Παθολογικής Κλινικής
Γεώργιος Αναστασόπουλος
Δ/ντής Β΄ Χειρουργικής Κλινικής».
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις
Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom