ΣΠΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
«Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό και δεν θα δουλέψω παραμονή Χριστουγέννων, θα πάω να δω όλους τους φίλους μου, να τους χαιρετήσω» είπε αλλά "τον είχε ο χάρος σημαδέψει"

Ήταν χαρούμενος γιατί μετά από πάρα πολλά χρόνια – περίπου 20 χρόνια-  στο χώρο της εστίασης δεν θα εργαζόταν Παραμονή Χριστουγέννων και θα είχε την ευκαιρία να δει και να διασκεδάσει μαζί με φίλους, όμως ο θάνατος του είχε στήσει «καρτέρι».

«Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό και δεν θα δουλέψω παραμονή Χριστουγέννων, θα πάω να δω όλους τους φίλους μου, να τους χαιρετήσω», ήταν τα λόγια του λίγες ώρες πριν το μοιραίο, όπως αποκαλύπτει στο pelop.gr ένας αδελφικός του φίλος. Ανήμερα των Χριστουγέννων περίμενε τηλέφωνο του για να περάσουν μαζί την ημέρα, όμως η μοίρα είχε άλλα «σχέδια».

Ο 42χρονος Σπύρος Χριστόπουλος, σκοτώθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων και ενώ επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του κι ανετράπη στη συμβολή του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου με την Κολοκοτρώνη.

Eκτός από ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, πάνω απ’ όλα ήταν ένας καλόκαρδος, άνθρωπος δοτικός, ευγενής, ιδιαίτερα ευαίσθητος. Έτρεφε μεγάλη αγάπη για τα ζώα και με δικά του έξοδα φρόντιζε αδέσποτα. Όλος ο κόσμος του, ήταν η 8χρονη μονάκριβη κόρη του.

«Έφυγε ένας άγγελος. Ήταν ένα παιδί διαμάντι. Ποτέ δεν είχε πει κακή κουβέντα για κανέναν. Ακόμα και για εκείνους που τον πλήγωσαν, έλεγε «εδώ θα μείνουν όλα, πάμε παρακάτω. Δούλευε 18 ώρες την ημέρα. Ήταν ένα παιδί μάλαμα, ψυχούλα, είμαι ευγνώμων που τον γνώρισα και τον είχα φίλο», είπε συντετριμμένος ο φίλος του, Νίκος Ευαγγελάτος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ - Ενεργοποιήστε την επιταγή κατάρτισης και ξεκινήστε τώρα επιλέγοντας το ΕΚΕΚ ATHENA (ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ!)

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

asep
Σήμερα τα αποτελέσματα του 2ου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ (1Γ/2025): Βαθμολογίες, μόρια και διορισμοί
Πώς διαμορφώνεται η σειρά κατάταξης – Τι μετράει πέρα από τους βαθμούς
Σήμερα τα αποτελέσματα του 2ου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ (1Γ/2025): Βαθμολογίες, μόρια και διορισμοί
Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Οικουμενικός Πατριάρχης για τη δραματική κατάσταση στη Γάζα: «Είναι ντροπή για το γένος των ανθρώπων»
Στις δραματικές εξελίξεις στη Γάζα αναφέρθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Οικουμενικός Πατριάρχης για τη δραματική κατάσταση στη Γάζα: «Είναι ντροπή για το γένος των ανθρώπων»