εξωγήινοι, UFO, ATIA
«Λευκά φώτα» στον ουρανό και «εξωγήινοι στην κρεβατοκάμαρα»

Από μυστηριώδεις ιπτάμενους δίσκους πάνω από το βουνό Slemish στην κομητεία Antrim μέχρι παράξενες εικόνες από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, οι αναφορές για ανεξήγητα φαινόμενα και εξωγήινους αυξήθηκαν και πάλι το 2021 στη Βόρεια Ιρλανδία.

Η αστυνομία έλαβε οκτώ αναφορές στη Βόρεια Ιρλανδία κατά τη διάρκεια του 2021, έξι τέτοιες αναφορές το 2020 και τέσσερις το 2019. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται και μια αναφορά για ένα διαστημόπλοιο και φώτα που αναβόσβηναν στην περιοχή Downpatrick στις 17 Ιανουαρίου.

«Λευκά φώτα» στον ουρανό και «εξωγήινοι στην κρεβατοκάμαρα»

Τον Μάιο η αστυνομία έλαβε δύο αναφορές, μία για λευκά φώτα από ένα ελικόπτερο στην περιοχή Maghaberry και έναν περίεργο δίσκο που εθεάθη στον ουρανό στην περιοχή Slemish της κομητείας Antrim στα τέλη του μήνα.

Τον Ιούλιο υπήρξε μια αναφορά για «παράξενες εικόνες» σε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε ένα σπίτι στην περιοχή Newtownabbey και ένα αντικείμενο σε σχήμα θόλου με οκτώ φώτα στον ουρανό που αναφέρθηκε στην περιοχή Saintfield.

Τον Σεπτέμβριο λήφθηκε αναφορά στην περιοχή Lisburn για «εξωγήινους στην κρεβατοκάμαρα», ενώ τον Οκτώβριο ένας κρατούμενος ασθενής ανέφερε ότι απήχθη από εξωγήινους.

Η τελευταία αναφορά του έτους ήταν για «ασυνήθιστα φωτεινά φώτα στον ουρανό» τον Νοέμβριο.

Οι αναφορές εντοπισμού ΑΤΙΑ στη βάση δεδομένων της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Βόρειας Ιρλανδίας (PSNI) περιλαμβάνουν αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (ΑΤΙΑ), εναέρια φαινόμενα, αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα, φώτα στον ουρανό και εξωγήινους. Εκπρόσωπος του PSNI δήλωσε ότι δεν έχουν διεξαχθεί έρευνες σε σχέση με αυτά τα περιστατικά.

Ο Nick Pope, ο οποίος διερευνούσε αναφορές για θεάσεις ΑΤΙΑ για το Υπουργείο Άμυνας (MoD), δήλωσε ότι είναι πιθανό ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας μπορεί να ευθύνονται για την αύξηση των αναφερόμενων θεάσεων. «Είναι δύσκολο να πούμε τι κρύβεται πίσω από τη μικρή αύξηση των εμφανίσεων», δήλωσε.

«Η Covid-19 και τα lockdown μπορεί να έχουν παίξει κάποιο ρόλο, με τους ανθρώπους να έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ίσως να εντοπίζουν πράγματα που προηγουμένως μπορεί να είχαν περάσει απαρατήρητα.

Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι ο κόσμος παρακολουθεί την κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου το Κογκρέσο λαμβάνει σοβαρά υπόψη του το θέμα και το Πεντάγωνο έχει ξεκινήσει μια νέα πρωτοβουλία για τα UFO.

Αυτό μπορεί να κάνει τους ανθρώπους πιο πιθανό να αναφέρουν κάτι ασυνήθιστο που έχουν δει, επειδή στέλνει το μήνυμα ότι οι αρχές παίρνουν το θέμα στα σοβαρά», δήλωσε σύμφωνα με το δημοσίευμα του Guardian.

Ωστόσο, ο Pope δήλωσε ότι πιστεύει πως ο πραγματικός αριθμός των θεάσεων είναι πολύ μεγαλύτερος. «Δυστυχώς, οι αριθμοί εξακολουθούν να είναι αρκετά χαμηλοί και υποψιάζομαι ότι υπάρχει μείωση στις αναφορές, ίσως λόγω του φόβου του στίγματος», είπε.

«Αυτό είναι ενδεχομένως συνέπεια της απόφασης του Υπουργείου Άμυνας να σταματήσει τη διερεύνηση των ΑΤΙΑ στα τέλη του 2009. Αν το Υπουργείο Άμυνας ξαναρχίσει τις έρευνες και ζητήσει από το κοινό να αναφέρει οτιδήποτε ασυνήθιστο, είμαι σίγουρος ότι θα λάβει πολλές αναφορές»

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Διαβάστε ακόμα στο ethnos.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Η θεατρική επιστροφή του ηθοποιού - Έκανε πρεμιέρα με 10 μόνο θεατές

Τρία αντιδημοφιλή χωριά των Γρεβενών για «διαφορετικές» εξορμήσεις στην καρδιά του χειμώνα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα