panagiotopoulos
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την απολογία του, για την ανάρτηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, αλλά θα παραμείνει κρατούμενος, λόγω της νέας μήνυσης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την απολογία του, για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο. Όμως θα... παραμείνει κρατούμενος, λόγω της νέας μήνυσης που αφορά ακόμα μία καταγγελία για ανάρτηση ροζ βίντεο με άλλη κοπέλα.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο παρουσιαστής, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια εξέφρασε την έκπληξη του για το ότι διώκεται για κακούργημα και επανέλαβε  ότι δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε στο διαδίκτυο τα βίντεο.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως στον παρουσιαστή επιβλήθηκαν: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Για τη νέα μήνυση που αφορά άλλη μια καταγγελία για ανάρτηση ροζ βίντεο με άλλη κοπέλα ασκήθηκε νέα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ο 58χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 7η ανακρίτρια αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.

Εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’  εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αλέξης Χαρίτσης
«Η Ελλάδα του Μητσοτάκη δεν είναι η δική μας»: Οι 7 προτάσεις της Νέας Αριστεράς για «το μέλλον της χώρας»
Ο Αλέξης Χαρίτσης ανεβάζει τους τόνους και παρουσιάζει πακέτο παρεμβάσεων για ανισότητες, εργασία, στέγη, εξοπλισμούς και ενέργεια
«Η Ελλάδα του Μητσοτάκη δεν είναι η δική μας»: Οι 7 προτάσεις της Νέας Αριστεράς για «το μέλλον της χώρας»
αγροτες
Καταγγελίες πως η αστυνομία κλείνει δρόμους στα Μάλγαρα και όχι οι αγρότες – Η απάντηση της ΕΛΑΣ
Σύγχυση στους δρόμους της Βόρειας Ελλάδας εν μέσω αγροτικών κινητοποιήσεων - Ανοιχτοί δρόμοι από τους αγρότες, εμπόδια αλλού
Καταγγελίες πως η αστυνομία κλείνει δρόμους στα Μάλγαρα και όχι οι αγρότες – Η απάντηση της ΕΛΑΣ
Συγχωνεύσεις σχολείων
Τα σχολεία έχουν προβλήματα με ονοματεπώνυμο – Καμπανάκι από τους γονείς Καλαμαριάς
Υγρασίες, επικίνδυνες αυλές, ελλείψεις προσωπικού και ανύπαρκτη σχολική μεταφορά στα πρώτα αποτελέσματα της Ένωσης Γονέων
Τα σχολεία έχουν προβλήματα με ονοματεπώνυμο – Καμπανάκι από τους γονείς Καλαμαριάς