Απανωτά περιστατικά ξυλοδαρμού νεαρών γυναικών: Την έσερνε από τα μαλλιά στο δρόμο!
Αυξάνονται δραματικά τα φαινόμενα άσκησης βίας κατά των γυναικών, με θύματα ακόμη και ανήλικες κοπέλες

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει μητέρα 17χρονης μαθήτριας από την Έδεσσατα ξημερώματα της Κυριακής, το παιδί της δέχθηκε επίθεση από τον 33χρονο συντρόφου της που σύμφωνα με πληροφορίες του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Ο 33χρονος άντρας σύμφωνα με όσα κατέθεσε κλαίγοντας στις αστυνομικές αρχές η ανήλικη κοπέλα, της είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της. Την ώρα που η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της και στην προσπάθειά της να βάλει τα κλειδιά στην πόρτα, ο 33χρονος ενώ ήταν κρυμμένος , πετάχτηκε μπροστά της κι άρχισε να την χτυπά. Αφού την άρπαξε από τα μαλλιά ,άρχισε να την σέρνει στο δρόμο ενώ παράλληλα τη χτυπούσε μέχρι το σημείο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του. Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς, ότι ο 33χρονος άντρας επιχείρησε να την πάρει με τη βία μαζί του.

Η 17χρονη μαθήτρια έκλαιγε και ζητούσε βοήθεια ενώ τα πόδια της είχαν αίμα από τις πληγές που προκλήθηκαν καθώς ο 33χρονος την έσερνε στο δρόμο από τα μαλλιά .Στη συνέχεια, την έβαλε μέσα στο αμάξι του κι αφού της σκούπισε το αίμα από τα χέρια και τα πόδια, την απείλησε πως αν άνοιγε το στόμα της θα της έκανε χειρότερα πράγματα.  Η κοπέλα του φώναζε ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία ενώ εκείνος της είπε: « Τόλμα και θα δεις αν θα προλάβεις» ενώ συνέχιζε να την χτυπά μέσα στο αυτοκίνητο.

Η 17χρονη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας, ενώ η μητέρα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για σωματική βλάβη.

Αλεξανδρούπολη

Να θυμίσουμε ότι μόλις χθες άλλο περιστατικό ενδοοικογενειακής, αυτή τη φορά, βίας συνέβη στην περιοχή Άβαντος της Αλεξανδούπολης, από την οποία μεταφέρθηκε κατεπειγόντως στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μια 18χρονη που είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα, κατά την διάρκεια πρωτοφανούς ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, τον κουνιάδο της και τη μητέρα των δυο αδελφών!

Η κοπέλα δεν ήταν σε θέση να δώσει λεπτομερή κατάθεση στους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς για τα αίτια που προκάλεσαν την βάναυση κακοποίησή της, καθώς έπρεπε να περάσει από μια σειρά εξετάσεων για να εξακριβωθούν οι βλάβες που υπέστη. Έτσι, η προανάκριση παραμένει ανοιχτή.

Ηράκλειο

Πάλι πριν από λίγες ημέρες στο Ηράκλειο, 43χρονημητέρα  3 κοριτσιών ξυλοκοπήθηκε από τον 59χρονο σύζυγό της. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια, ενώ εκείνη μαγείρευε ψαρόσουπα για τα παιδιά, κρατώντας μάλιστα το μικρότερο στην αγκαλιά της, μπήκε ο 59χρονος στο σπίτι και άρχισε να την επιπλήττει σε έντονο τόνο, λέγοντας ότι «αυτό δεν είναι φαγητό για παιδιά» και απαιτώντας να τηγανίσει πατάτες. 

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, όταν προσπάθησε να επιχειρηματολογήσει ενώ εξακολουθούσε να έχει το μωρό αγκαλιά, εκείνος τη χτύπησε. Τα άλλα δύο παιδιά τρόμαξαν και έτρεξαν στο δωμάτιό τους, ενώ όταν εκείνη πήγε και άφησε και το 2χρονο κορίτσι στο δωμάτιο, ο 59χρονος την χτύπησε ακόμα περισσότερο.

Θεσσαλονίκη

39χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο την 38χρονη μητέρα του παιδιού τους, αφού προηγουμένως αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Το πρωί της Κυριακής, ο Μπάμπης Χαβενετίδης, ένας από τους αστυνομικούς που έσπευσαν πρώτοι στο σημείο, ανταποκρινόμενοι σε κλήση ενδοοικογενειακής βίας, περιέγραψε στην ΕΡΤ τι συνάντησαν και πώς κατάφεραν να αποτρέψουν άλλη μία γυναικοκτονία. 

«Ο δράστης όταν εισήλθαμε στο διαμέρισμα ο  ήταν πάνω από το θύμα και το χτυπούσε με το μαχαίρι στο λαιμό. Ήταν και ένα ανήλικο παιδί δίπλα».

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoleio
Για αυθαιρεσία και υπονόμευση εργασιακών δικαιωμάτων καταγγέλλεται ο διευθυντής του 43ου Γυμνασίου Αθήνας
Ώρες διδασκαλίας είναι αυτές που παρέχονται εντός της τάξης και αν υπερβαίνουν το διδακτικό ωράριο κάθε εκπαιδευτικού, αμείβονται επιπλέον ως...
Για αυθαιρεσία και υπονόμευση εργασιακών δικαιωμάτων καταγγέλλεται ο διευθυντής του 43ου Γυμνασίου Αθήνας
forologia.jpg
Φορολογικές δηλώσεις 2024: Αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή τους - Όλες οι αλλαγές
Ανοίγει το τελευταίο 10ήμερο του Απριλίου η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Οι δύο βασικές καινοτομίες
Φορολογικές δηλώσεις 2024: Αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή τους - Όλες οι αλλαγές