Γυναίκα ηλικίας 18 χρονών μεταφέρθηκε επειγόντως χθες στο ΠΓΝΑ από συγγενείς της, τραυματισμένη, για διενέργεια εξετάσεων λόγω σωματικής βίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του e-evros η άτυχη νεαρή υπέστη πολλαπλά τραύματα από το σύζυγό της, την πεθερά και τον κουνιάδο της που φέρεται να την ξυλοκόπησαν.
Εισήχθη γύρω στις 15:30 σε κατάσταση σοκ καθώς την έφεραν συγγενείς της με ιδιωτικό όχημα.
Το νέο περιστατικό συνέβη πριν καλά-καλά κοπάσει ο θόρυβος που προκάλεσε ο θάνατος της 29χρονης μητέρας τριών παιδιών από τα χέρια του ήδη προφυλακισμένου 30χρονου συζύγου της στην ίδια περιοχή!
Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στην περιοχή Άβαντος, από την οποία μεταφέρθηκε κατεπειγόντως στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μια 18χρονη που είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα, κατά την διάρκεια πρωτοφανούς ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, τον κουνιάδο της και τη μητέρα των δυο αδελφών!
Σύμφωνα με το protothema.gr, η κοπέλα δεν ήταν σε θέση να δώσει λεπτομερή κατάθεση στους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς για τα αίτια που προκάλεσαν την βάναυση κακοποίησή της, καθώς έπρεπε να περάσει από μια σειρά εξετάσεων για να εξακριβωθούν οι βλάβες που υπέστη. Έτσι, η προανάκριση παραμένει ανοιχτή.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία
Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Alfavita Newsroom