Λαμία: Ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει 35 σκυλιά από τις πλημμύρες
Ο Κώστας Γκιντέρσος, έπεσε δύο φορές μέσα στα παγωμένα νερά και κινδύνεψε να πνίγει. Όπως δήλωσε ο ίδιος, «το μόνο που σκεφτόμουν εκείνη την ώρα ήταν πως θα σώσω τα σκυλιά»

Ένας 46χρονος άνδρας από τη Λαμία ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει τα 35 σκυλιά που βρισκόταν στο ξενοδοχείο σκύλων που διατηρεί η σύζυγός του, κατά την πρόσφατη πλημμύρα του Σπερχειού.

Ο Κώστας Γκιντέρσος, έπεσε δύο φορές μέσα στα παγωμένα νερά και κινδύνεψε να πνίγει. Όπως δήλωσε ο ίδιος, «το μόνο που σκεφτόμουν εκείνη την ώρα ήταν πως θα σώσω τα σκυλιά».

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, όλα ξεκίνησαν στις 04.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν, από τις κάμερες, είδε ότι τα νερά από το ποτάμι που είχε υπερχειλίσει λόγω των βροχοπτώσεων, ξεκίνησαν να μπαίνουν στο ξενοδοχείο σκύλων απειλώντας τη ζωή των σκυλιών.

Ο κ. Γκιντέρσος προσπάθησε, αρχικά, να πάει με το αυτοκίνητο όμως ήταν αδύνατον να διασχίσει το δρόμο ο οποίος ήταν απροσπέλαστος.

Ο ίδιος επέστρεψε σπίτι του και πήρε το μηχανάκι. Στο δρόμο του για το ξενοδοχείο, όμως, έπεσε πάνω στο μπλόκο της αστυνομίας που τού απαγόρευσε να περάσει αφού είχαν πλημμυρίσει τα πάντα.

Παρά τις εκκλήσεις όλων για το αντίθετο, ο 46χρονος άφησε το μηχανάκι του και ξεκίνησε με τα πόδια, μες στη νύχτα, με κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο. Η απόσταση που έπρεπε να διανύσει ήταν πάνω από πέντε χιλιόμετρα μέσα στα νερά, τις λάσπες και το κρύο.

Όπως εξήγησε ο ίδιος στο LamiaReport, παρασύρθηκε δύο φορές από τα νερά και έπεσε. Για πάνω από δύο ώρες πυροσβεστική και αστυνομία τον είχαν για αγνοούμενο ενώ η γυναίκα του νόμιζε πως είχε πνιγεί. Ο ίδιος κατάφερε, τελικά να φτάσει στο ξενοδοχείο όπου, τα νερά, είχαν ήδη μπει στα σπιτάκια των σκύλων. Κατάφερε να σώσει και τα 35 ζωάκια.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

hoynta.jpg
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
57 χρόνια πριν τα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
dictionary-lexiko-xenes_glosses-foreign_lagnuage.jpg
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;
Επειδή σε λίγο, για να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας ή για να δούμε τηλεόραση, θα χρειαζόμαστε πτυχίο αγγλικής φιλολογίας, μήπως είναι πιο εύκολο να τα...
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;