Η ιστορία του αρχιβασανιστή της χούντας που αποκάλυψε ο Λιάνης στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Θεοδωράκη
Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη παρουσίασε το βιβλίο της "Αναμνήσεις ενός κοριτσιού"

To βιβλίο «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού» παρουσίασε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη σε αίθουσα των παλαιών φυλακών Ωρωπού όπου εξορίστηκε και φυλακίστηκε ο πατέρας της Μίκης Θεοδωράκης.

Η κόρη του μεγάλου Έλληνα μουσουργού της ρωμιοσύνης έγραψε το βιβλίο για μια ζωή ταραχώδη, με εξορίες, ταλαιπωρίες, διωγμούς, φυλακίσεις, βασανιστήρια μιας οικογένειας που περιπλανήθηκε και δημιούργησε.

Στο πλευρό της Μαργαρίτας στην παρουσίαση ήταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης που με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο μίλησε για τη γνωριμία του με τον Μίκη, τη φιλική σχέση ζωής που ανέπτυξαν και το πόσο τον βοήθησε στη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ETHNOS.GR

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Θεοφάνεια ή Θεοφάνια; Τι απαντά ο Γιώργος Μπαμπινιώτης

«Άρουρα»: Tι σημαίνει η αρχαία λέξη και τι περιγράφει;

Σαρώνει ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ το Γενάρη του 2026 η πιο εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών για το ΑΣΕΠ

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ektakto
Δολοφονία 17χρονου στις Σέρρες: Ομολόγησε ο ανήλικος δράστης «Μου έστελνε μηνύματα για την κοπέλα μου – θόλωσα»
Ομολόγησε ο νεαρός δράστης – Προσωπική διαφορά πίσω από το φονικό, σοκάρουν οι λεπτομέρειες
Δολοφονία 17χρονου στις Σέρρες: Ομολόγησε ο ανήλικος δράστης «Μου έστελνε μηνύματα για την κοπέλα μου – θόλωσα»