Ένας ηλικιωμένος 104 ετών εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού στα Τρίκαλα.
Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο ηλικιωμένος από την περιοχή της Πύλης εμβολιάστηκε το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι του και πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους, αν όχι το μεγαλύτερο, σε ηλικία πολίτη που έχει εμβολιαστεί κατά της Covid 19.
Ο υπεύθυνος του εμβολιαστικού Κέντρου Πύλης, Ιωάννης Κουτσονάσιος, η νοσηλεύτρια, Ελευθερία Σιδοπούλου, καθώς και η νοσηλεύτρια του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», Σωτηρία Τσέλιου, μετέβησαν στην κατοικία του ηλικιωμένου άνδρα για τον εμβολιασμό.
«Παίρνουμε ενθαρρυντικά μηνύματα καθημερινά», ανέφερε ο κ. Κουτσονάσιος, «καθώς και οι όποιοι τελευταίοι διστακτικοί της περιοχής μας σπεύδουν να εμβολιαστούν. Συνεχίζουμε σταθερά με σεβασμό στην επιστήμη και στον άνθρωπο».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ