Ιερέας σε εκκλησία
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Σάλος με επιστολή του Αρχιμανδρίτη Ντανά για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού: «Είναι λουσμένα στα αίματα εμβρύων»

Δεν είναι λίγοι οι ιερείς και οι ιεράρχες που τάσσονται κατά των εμβολίων του κορονοϊού και προσπαθούν να παρασύρουν και αρκετούς πιστούς στο αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Ο αρχιμανδρίτης Παύλος Ντανάς, σε επιστολή του, στρέφεται κατά των εμβολίων κάνοντας λόγο για «υγειονομική δικτατορία», ενώ ξεκαθαρίζει πως «δεν φοβόμαστε έναν κορονοϊό».

Με μία όργισμένη επιστολή του προς τον μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο, ο αρχιμανδρίτης Παύλος Ντανάς στρέφεται ενάντια στα εμβόλια κατά του κορονοϊού, δηλώνοντας πως «είναι λουσμένα στα αίματα αθώων εμβρύων».

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ο συγκεκριμένος ιερέας απευθύνει συχνά ανάλογα κηρύγματα στις εκκλησίες της Αιτωλοακαρνανίας, προκαλώντας μάλιστα την αποχώρηση αρκετών πιστών.

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, ο αρχιμανδρίτης με επιστολή στον μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο επικαλέστηκε θεωρίες συνωμοσίας για τα εμβόλια: «Όλα τα εμβόλια κατά του κορονοϊού είναι λουσμένα στα αίματα αθώων εμβρύων». Ακόμα δεν έχασε την ευκαιρία να υπογραμμίσει ότι «δεν φοβόμαστε έναν κορονοϊό» και πως «ετοιμάζεται η Παγκόσμια Δικτατορία του Αντίχριστου».

«Να ζητήσετε δημοσίως συγνώμη από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας, για να σας ελεήσει ο Θεός. Τους ασθενείς δεν τους μαστιγώνουμε αλλά τους σεβόμαστε, τους τιμούμε και προσευχόμαστε για αυτούς διότι η ασθένεια είναι μεγάλη δοκιμασία. Να σταματήσετε να κατακρίνετε τους ανεμβολίαστους και να μην διχάζετε τον Ελληνικό Λαό. Ο Άγιος Πορφύριος είπε τα εξής αποκαλυπτικά σε έναν σεμνό άνθρωπο «μετά τον θάνατό μου θα έλθει εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα