Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: «Πελάτης» ο 35χρονος που δολοφονήθηκε στη Νίκαια
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
«Πελάτης» του κυκλώματος παράνομων ελληνοποιήσεων και ο 35χρονος που δολοφονήθηκε σε βενζινάδικο στη Νίκαια - Εμπλοκή δεκάδων αστυνομικών

Ένας από τους αλλοδαπούς που είχαν αγοράσει πλαστά έγγραφα από το κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων ήταν και ο 35χρονος που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες εκτελεστών, στις 16 Νοεμβρίου σε βενζινάδικο στην λεωφόρο Θηβών 181 στη Νίκαια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα, που αρχικά φαινόταν ότι ήταν ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση με το όνομα Στέργιος Μ., στην πραγματικότητα ήταν Αλβανός, ο οποίος είχε απασχολήσει τις ελληνικές αρχές για εμπόριο ναρκωτικών και άλλα σοβαρά αδικήματα, ενώ το 2013 είχε κατηγορηθεί και για ανθρωποκτονία.

Λόγω αυτού του παρελθόντος είχε απευθυνθεί στο κύκλωμα των επίορκων αστυνομικών και πήρε νέα ταυτότητα, με την οποία εμφανιζόταν ως νομοταγής πολίτης, ενώ το πρατήριο καυσίμων ήταν στο όνομα της συζύγου του.

Οι πληροφορίες των αστυνομικών αρχών αναφέρουν ότι συνέχιζε την δραστηριότητα του στο εμπόριο ναρκωτικών, κάτι που θεωρείται ως το πιθανότερο κίνητρο για την μαφιόζικη δολοφονία του.

Υπενθυμίζεται ότι τον 35χρονο πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο άγνωστοι που σταμάτησαν στο βενζινάδικο με κλεμμένο αυτοκίνητο και μίλησαν πρώτα μαζί του, ενώ από σφαίρα τραυματίστηκε στο χέρι και ένας ακόμα Αλβανός που ήταν εκεί την ώρα εκείνη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα