astynomia
Kάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως η «πιο ήρεμη περίοδος της ζωής της, ίσως να ήταν τα χρόνια που εκείνος ήταν έγκλειστος»

Επί 8 χρόνια κακοποιούσε τη μητέρα του ο 35χρονος μητροκτόνος στο Αγρίνιοενώ από την οργή του δράστη δεν ξέφυγε ούτε η γιαγιά του, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Μάλιστα, οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως η «πιο ήρεμη περίοδος της ζωής της, ίσως να ήταν τα χρόνια που εκείνος ήταν έγκλειστος».

Βεβαρυμένο το ποινικό μητρώο του δράστη

Ο 35χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από περίπου μια εβδομάδα, στις 22 Νοεμβρίου, έχοντας εκτίσει ποινή φυλάκισης στο ψυχιατρείο των φυλακών του Κορυδαλλού καθώς το 2012 είχε συλληφθεί για ληστεία και ένα χρόνο αργότερα για βιασμό, παράνομη κατακράτηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή.

Η μητέρα του το 2015 του είχε υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και ο δράστης είχε συλληφθεί, ενώ εκ νέου αντιμετώπισε ίδια κατηγορία του 2017, όταν και συνελήφθη πάλι.

Το 2017 υπήρξε και η καταδικαστική του απόφαση για το βιασμό του 2013, ενώ έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα, μετά από αιτήματα της μητέρας του, η οποία έχασε τη ζωή της από τα ίδια του τα χέρια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πρωτομαγιά
Δάσκαλοι στον τοίχο της Καισαριανής, Πρωτομαγιά του 1944. «…Ν’ ανθίσει γέλιο στις ματιές, να λάμψει ο κόσμος όλος…»
Η Πρωτομαγιά του 1944 δεν είναι απλώς άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της Κατοχής
Δάσκαλοι στον τοίχο της Καισαριανής, Πρωτομαγιά του 1944. «…Ν’ ανθίσει γέλιο στις ματιές, να λάμψει ο κόσμος όλος…»
Υπουργείο Παιδείας
Myschool και ΟΠΣΥΔ: Οι διοικητικοί υπάλληλοι απαιτούν συμμετοχή για να μη μείνουν τα έργα… στα χαρτιά
Διοικητικοί υπάλληλοι ζητούν ρόλο στις Ομάδες Εργασίας για την ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του υπουργείου Παιδείας
Myschool και ΟΠΣΥΔ: Οι διοικητικοί υπάλληλοι απαιτούν συμμετοχή για να μη μείνουν τα έργα… στα χαρτιά