Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η γυναίκα είχε καλέσει την ΕΛΑΣ για βοήθεια
Kατά την περίοδο της καραντίνας η 48χρονη γυναίκα είχε κάνει κλήση στην αστυνομία για να προστατευτεί από τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της

Επιθετική συμπεριφορά είχε ο 49χρονος γυναικοκτόνος της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το νέο έγκλημα με θύμα μια γυναίκα, το βράδυ της Κυριακής.

Μάλιστα κατά την περίοδο της καραντίνας η 48χρονη γυναίκα είχε κάνει κλήση στην αστυνομία για να προστατευτεί από τη βίαιη συμπεριφορά του, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πληροφορίες για τις ενέργειες των Αρχών.

Γείτονας μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημείωσε ότι ο άνδρας είχε ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε φάρμακα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρείο. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι έβλεπε πολύ σπάνια τον δράστη ενώ δεν είχε δει ποτέ το θύμα παρόλο που ζει στην ίδια πολυκατοικία για 7 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι ο γυναικοκτόνος δολοφόνησε με οκτώ μαχαιριές τη σύζυγό του στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του ζεύγους, ενώ έφερε χτυπήματα στον θώρακα και τα πόδια. Μέσα στο σπίτι οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα κυνηγετικό μαχαίρι που εκτιμάται ότι ήταν το μέσο τέλεσης της δολοφονίας.

Γύρω στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής, ο καθ' ομολογίαν δράστης μετέβη στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει την σύζυγό του.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η 14η υπόθεση γυναικοκτονίας στην Ελλάδα μέσα στο 2021. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αμφιθεατρο
ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου: «Όχι στην ποινικοποίηση της ακαδημαϊκής ελευθερίας»
Τα μέλη ΔΕΠ ζητούν την άμεση ανάκληση της δίωξης κατά του Γιάνη Μαΐστρου και υπερασπίζεται το πανεπιστήμιο ως χώρο ελεύθερου λόγου
ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου: «Όχι στην ποινικοποίηση της ακαδημαϊκής ελευθερίας»
φοιτητές
Φοιτητές σε… αναμονή: Στη Βουλή η καθυστέρηση μετεγγραφών - «Φέρνει χάος και δαπάνες»
Μετεγγραφές σε εκκρεμότητα – Οργή και προβλήματα για οικογένειες με κοινωνικά κριτήρια
Φοιτητές σε… αναμονή: Στη Βουλή η καθυστέρηση μετεγγραφών - «Φέρνει χάος και δαπάνες»