Κορονοϊός - Λάρισα: Νεκρός βρέθηκε αρνητής μοναχός δίπλα στην αδερφή του που νοσεί από τον ιό
Δίπλα του βρέθηκε εν ζωή η αδελφή του, η οποία επίσης νοσεί από κορονοϊό

Νεκρός από κορονοϊό βρέθηκε στο σπίτι του, το μεσημέρι, στη Λάρισα, ένας 65χρονος μοναχός ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος ενώ δεν ήθελε και να υποβληθεί σε θεραπεία.

Δίπλα του βρέθηκε εν ζωή η αδελφή του, περίπου ίδιας ηλικίας, η οποία επίσης νοσεί από κορονοϊό.

Συγγενικά πρόσωπα ειδοποίησαν την αστυνομία, όταν τα δύο αδέλφια δεν απαντούσαν στα τηλεφωνήματά τους.

Μετά από παρέμβαση των αρχών, ειδοποιήθηκε κλειδαράς για να ανοίξει την πόρτα αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέλφια αρνούνταν να δεχθούν θεραπεία, ενώ κανείς από τους δυο τους δεν είχε εμβολιαστεί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κλειστά σχολεία
Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας: Μπήκε ως πατέρας και έκλεψε πορτοφόλι
Ο δράστης έγινε αντιληπτός από εκπαιδευτικούς και διέφυγε πετώντας το πορτοφόλι στο προαύλιο – Καταγγελία από τη διεύθυνση του σχολείου (βίντεο)
Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας: Μπήκε ως πατέρας και έκλεψε πορτοφόλι
Σία Αναγνωστοπούλου - Φωτεινή Αραμπατζή
Καβγάς Αραμπατζή – Αναγνωστοπούλου: «Δεν θα κουνάτε εσείς το δάχτυλο» – «Να μάθετε πώς εκφασίζεται μια κοινωνία»
Ένταση και σφοδρή σύγκρουση στην Επιτροπή της Βουλής για τη Χίο – Διακοπή Αναγνωστοπούλου από την προεδρεύουσα
Καβγάς Αραμπατζή – Αναγνωστοπούλου: «Δεν θα κουνάτε εσείς το δάχτυλο» – «Να μάθετε πώς εκφασίζεται μια κοινωνία»