Thumbnail
Η 28χρονη μετανιώνοντας για την πράξη της, κάλεσε το ΕΚΑΒ δηλώνοντας τι ακριβώς είχε κάνει, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός

Συναγερμός σήμανε την Κυριακή στο ΕΚΑΒ Ηρακλείου Κρήτης, αλλά και στην τοπική ΕΛ.ΑΣ εξαιτίας μίας νεαρής γυναίκας που προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία 28χρονη από τα Χανιά, που φιλοξενούνταν σε διαμέρισμα στην περιοχή του Εσταυρωμένου στο Ηράκλειο.

Για άγνωστο ακόμη λόγο, η γυναίκα, ήπιε εντομοκτόνο προκειμένου να αυτοκτονήσει, όπως μεταδίδει το cretalive.

Στη συνέχεια, μετανιώνοντας για την πράξη της, κάλεσε το ΕΚΑΒ δηλώνοντας τι ακριβώς είχε κάνει, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Η 28χρονη μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται έχοντας, ευτυχώς, διαφύγει τον κίνδυνο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η ΕΛ.ΑΣ.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαρτζουλάκης
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"
«Η συμμετοχή στις συλλογικές αποφάσεις βαφτίζεται «παράβαση καθήκοντος».  Ενώ ανοίγει η συζήτηση της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο, δηλαδή...
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"