Ραφήνα: Απόπειρα αρπαγής 13χρονης - Αποφυλακίζεται ο 48χρονος κατηγορούμενος
Ο ανακριτής αποφάσισε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του 48χρονου υπό τον όρο του κατ΄ οίκον περιορισμού με «βραχιολάκι»

Την έξοδο από τις φυλακές του 48χρονου ο οποίος πριν από έξι μήνες προφυλακίστηκε με την κατηγορία ότι επιχείρησε να αρπάξει 13χρονη στη Ραφήνα, διέταξε ο 9ος τακτικός ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο ανακριτής αποφάσισε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του 48χρονου υπό τον όρο του κατ΄ οίκον περιορισμού με «βραχιολάκι».

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, Βαγγέλη Καντιάνη και Πέτρο Πανταζή, η εξέλιξη αυτή ήρθε εξαιτίας των στοιχείων που προέκυψαν από το βιντεοληπτικό υλικό που λήφθηκε από την περιοχή.

Ο κατηγορούμενος που είχε απολογηθεί για το αδίκημα της απόπειρας αρπαγής είχε αρνηθεί όσα του καταλογίζονται, πως δηλαδή επιχείρησε με επιμονή να βάλει στο αυτοκίνητό του το κορίτσι, στη Ραφήνα αναφέροντας τότε ενώπιον του ανακριτή «ουδέποτε τέλεσα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της ανήλικης… Ουδέποτε ακολούθησα το μικρό κορίτσι, ουδέποτε απηύθυνα την οιανδήποτε φράση σε εκείνη και, ασφαλώς, ποτέ δεν προσπάθησα να την απάγω!».

Αντίθετα, σύμφωνα με την καταγγελία της 13χρονης, ο 48χρονος φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητό του και να προσπάθησε να επιβιβάσει με τη βία σε αυτό την 13χρονη, η οποία, όχι μόνο κατάφερε να τον αποφύγει, αλλά και ειδοποίησε, φωνάζοντας, περαστικούς, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει εκνευρισμένος το σημείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

georgiadis
Απίστευτη δήλωση Γεωργιάδη για Καραμανλή: «Αντί να πούμε μπράβο που παραιτήθηκε, τον σταυρώνουμε»
«Δεν έγινε ένα έγκλημα, όπως λένε από το πρωί έως το βράδυ. Ο Καραμανλής ήθελε να πεθάνουν τα παιδιά; Ο Μητσοτάκης ήθελε να πεθάνουν τα παιδιά; Άρα,...
Απίστευτη δήλωση Γεωργιάδη για Καραμανλή: «Αντί να πούμε μπράβο που παραιτήθηκε, τον σταυρώνουμε»