Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Φίλης: "Η δύναμη της Δημοκρατίας και η μαζική ορμή της αδογμάτιστης, ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς που δεν ανακόπηκε σε καιρούς πολύ πιο δύσκολους και από αντιπάλους πολύ πιο ισχυρούς, απέτρεψε μικροομάδες  που  καπηλεύονται το Πολυτεχνείο  και οικειοποιούνται τους αγώνες του να φέρουν την εξέγερση στα δικά τους μικρά και ασήμαντα μεγέθη"

Στεφάνια τιμής στη μεγάλη εξέγερση και στη μνήμη των νεκρών του Νοέμβρη, κατέθεσε νωρίτερα στο Πολυτεχνείο πολυπληθής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και της νεολαίας του κόμματος με επικεφαλής τον γραμματέα Δημήτρη Τζανακόπουλο και βουλευτές ανάμεσα στους οποίους ο Νίκος Φίλης, η Όλγα Γεροβασίλη, κα. Ορισμένοι εκ των συγκεντρωμένων επιχείρησαν να εμποδίσουν την κατάθεση στεφάνων και σε αυτή την περίπτωση, αλλά δεν το κατάφεραν. 

Όλη η δήλωση του Νίκου Φίλη στο Πολυτεχνείο

Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες της νεολαίας και της Αριστεράς για μια ζωή με αξιοπρέπεια  

To Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα για μια ζωή με αξιοπρέπεια, υγεία, παιδεία,  προστασία του πλανήτη,  δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες. Αυτό διατράνωσε σήμερα η πολυπληθής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και της νεολαίας του κόμματος που με επικεφαλής τον γραμματέα σ. Δημήτρη Τζανακόπουλο, καταθέσαμε στεφάνια τιμώντας την εξέγερση και τη μνήμη των νεκρών του Νοέμβρη. Οι προσπάθειες αυτόκλητων ιδιοκτητών  των αγώνων του λαού να αστυνομεύσουν το χώρο και να εμποδίσουν τη μεγαλύτερη δύναμη της Αριστεράς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να τιμήσει την εξέγερση έπεσαν στο κενό.

Η δύναμη της Δημοκρατίας και η μαζική ορμή της αδογμάτιστης, ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς που δεν ανακόπηκε σε καιρούς πολύ πιο δύσκολους και από αντιπάλους πολύ πιο ισχυρούς, απέτρεψε μικροομάδες  που  καπηλεύονται το Πολυτεχνείο  και οικειοποιούνται τους αγώνες του να φέρουν την εξέγερση στα δικά τους μικρά και ασήμαντα μεγέθη. Η προσπάθειά τους,  να μη σταλεί από το χώρο του Πολυτεχνείου η εικόνα της μαχόμενης ριζοσπαστικής Αριστεράς, αλλά η καρικατούρα της συμβιβασμένης και ξεκομμένης από το λαό συστημικής Αριστεράς, απέτυχε. Προς μεγάλη θλίψη βέβαια ισχυρών οικονομικοπολιτικών συμφερόντων και μερίδας των μέσων ενημέρωσης, που πασχίζουν με νύχια και με δόντια να κατασκευάσουν αυτήν ακριβώς την εικόνα για το κόμμα μας.

Με τη μαζική του συμμετοχή το απόγευμα στην πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία ο λαός της Αθήνας και όλης της Ελλάδας  θα στείλει μήνυμα Δημοκρατίας και ανατροπής και θα θυμίσει σε όλους πόσο επίκαιρο και ισχυρό  παραμένει το μήνυμα από το λαϊκό ξεσηκωμό του Νοέμβρη του 1973.  

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέες Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση και στην στέγη Γραμμάτων και τεχνών

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

sxoleia kleista 2022 koronoios
Σχολεία: Τα φαρμακεία θα διαθέσουν self test για εκπαιδευτικούς-μαθητές και τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου
Νεότερη ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας για τη διανομή των self test σε μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς
Σχολεία: Τα φαρμακεία θα διαθέσουν self test για εκπαιδευτικούς-μαθητές και τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου
Αλέξης Τσίπρας, Τσακαλώτος
Γιατί ο Τσίπρας θέλει εκλογή προέδρου από τη βάση: Το ΚΙΝΑΛ, ο Σάντερς και οι διαφωνίες της «Ομπρέλας»

Τη μετάβαση σ’ ένα πιο δημοκρατικό και συμμετοχικό κόμμα σηματοδοτεί η πρόταση του Αλέξη...

Γιατί ο Τσίπρας θέλει εκλογή προέδρου από τη βάση: Το ΚΙΝΑΛ, ο Σάντερς και οι διαφωνίες της «Ομπρέλας»