Thumbnail
Αποσωληνώθηκε ύστερα από δύο μήνες ο Β. Λεβέντης - Παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης καθώς παρουσίασε βελτίωση η κατάσταση της υγείας του. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κέντρου, νοσηλεύεται με κορονοϊό από τις 25 Σεπτεμβρίου, στον Ευαγγελισμό. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Λεβέντης είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες, ενώ έχει καλή επικοινωνία. Αν και αποσωληνώθηκε, παραμένει στη ΜΕΘ και δεν έχει μεταφερθεί σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται πως ο Β. Λεβέντης είχε αποσωληνωθεί ξανά στις 27 Σεπτεμβρίου, ωστόσο η υγεία του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί ξανά. 

O Bασίλης Λεβέντης δεν είχε εμβολιαστεί καθώς όπως είχε πει η σύζυγος του, «έχει το πρόβλημα με τη νεφρική ανεπάρκεια και έσπαγαν αγγεία σε όλο του το κορμί. Αυτό τον φόβιζε για πιθανή θρόμβωση και γι’ αυτό το ανέβαλε».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους ιδιωτικού: ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ντόναλντ Τραμπ
Τραμπ: «Η επιλογή Χαμενεΐ με ανησυχεί – Καμία στρατιωτική αποστολή στο Ιράν στο άμεσο μέλλον»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθαρίζει ότι οι ΗΠΑ δεν σχεδιάζουν ανάπτυξη στρατευμάτων ενώ παρακολουθούν στενά την ιρανική ηγεσία
Τραμπ: «Η επιλογή Χαμενεΐ με ανησυχεί – Καμία στρατιωτική αποστολή στο Ιράν στο άμεσο μέλλον»