Τρίκαλα: Νέα στοιχεία για την ασέλγεια στην 4χρονη από τον αστυνομικό πατέρα της
Αποτροπιασμός για την υπόθεση ασέλγειας σε 4χρονη από τον αστυνομικό πατέρα της στα Τρίκαλα

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της σύλληψης αστυνομικού για ασέλγεια σε βάρος του 4χρονου παιδιού του.

Η πρώην σύζυγος του αστυνομικού κατήγγειλε το περιστατικό και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο 29χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στα Τρίκαλα είχε παντρευτεί μια 33χρονη με την οποία είχε αποκτήσει κορίτσι 4 ετών και χώρισαν το 2018. Είχε πάρει το κορίτσι το πρωί του Σαββάτου στο σπίτι του σύμφωνα με τις σχετικές συμφωνίες, όμως δεν το επέστρεψε έγκαιρα.

Υπήρξε προστριβή μεταξύ του πρώην ζευγαριού και τελικώς αυτός την παρέδωσε αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Όμως, η μητέρα πρόσεξε ότι είχε αλλάξει η συμπεριφορά της 4χρονης και διαπίστωσε ερυθρότητες στο σώμα της. Έτσι, διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις που περιέγραψε το κορίτσι σε ειδικούς παιδοψυχολόγους της ΕΛΑΣ.

Αρνείται κάθε κατηγορία ο 29χρονος αστυνομικός

Ο αστυνομικός αρνήθηκε κάθε κατηγορία. Συγκεκριμένα o δικηγόρος του Γιώργος Παναγιώτου δήλωσε στο trikalavoice.gr αναφέρει ότι ο πελάτης του «απορρίπτει κάθε κατηγορία από αυτές που του αποδίδονται, πολύ δε περισσότερο για αυτές τις απεχθείς πράξεις για τις οποίες γίνονται αναφορές». Ο ίδιος αφήνει αιχμές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε καθώς «εμείς από την πλευρά μας μόλις αποκτήσαμε πρόσβαση στη δικογραφία, η οποία ωστόσο έχει ήδη διαρρεύσει, προς μεγάλη μας έκπληξη, στα ΜΜΕ παραδίδοντας τον πελάτη μας βορά στο πλήθος. Θα ακολουθήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και θα απαντήσουμε τεκμηριωμένα σε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν στην υπόθεση».

Ο αστυνομικός θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή πιθανότατα την Πέμπτη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αυτοκίνητο - Κιβώτιο ταχυτήτων
Κίνδυνος από την πινακίδα και τον αριθμό πλαισίου — Τι πρέπει να κρύβεις στο αυτοκίνητό σου
Έρευνες δείχνουν ότι με γνώση της πινακίδας και του VIN χάκερς μπορούν να αποκτήσουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε «έξυπνα» αυτοκίνητα — προστατέψτε τον...
Κίνδυνος από την πινακίδα και τον αριθμό πλαισίου — Τι πρέπει να κρύβεις στο αυτοκίνητό σου
texniti_noimosini
Σε ποια ηλικία «ανθίζει» η νοημοσύνη μας; Νέα επιστημονικά δεδομένα ανατρέπουν όσα ξέραμε
Δεν υπάρχει μία και μοναδική ηλικία μέγιστης διανοητικής απόδοσης — η νοημοσύνη εξελίσσεται με διαφορετικές κορυφώσεις στη διάρκεια της ζωής μας
Σε ποια ηλικία «ανθίζει» η νοημοσύνη μας; Νέα επιστημονικά δεδομένα ανατρέπουν όσα ξέραμε