Thumbnail
Η κοπέλα εντοπίστηκε αναίσθητη και με σκισμένο παντελόνι σε υπόγεια διάβαση στον δρόμο Τρικάλων – Λάρισας

Θύμα ομαδικού βιασμού κατήγγειλε πως έπεσε μια 27χρονη υπήκοος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό που φιλοξενείται στο δομή προσφύγων στο Κουτσόχερο Λάρισας.

Σύμφωνα με το eleftheria.gr, η 27χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την Τρίτη στις 8 το βράδυ, τέσσερις άνδρες που φορούσαν μάσκες και κουκούλες την βίασαν.

Την 27χρονη αναζήτησε μια ομοεθνής της που επίσης φιλοξενείται στη δομή. Τελικά η κοπέλα εντοπίστηκε αναίσθητη και με σκισμένο παντελόνι σε υπόγεια διάβαση στον δρόμο Τρικάλων – Λάρισας, στο ύψος της Δομής στο Κουτσόχερο.

Η 27χρονη μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο, όπου και παραμένει νοσηλευόμενη. Όταν συνήλθε κατήγγειλε τον βιασμό της από τους τέσσερις άνδρες, ενώ στο πλαίσιο της διερεύνησης των καταγγελλόμενων από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Με τη βελτίωση επίσης της κατάστασης της υγείας της γυναίκας αναμένεται να επεκταθεί η αστυνομική έρευνα με την εξέταση μαρτύρων προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Το Voucher της ΔΥΠΑ έχει ακόμα λίγες θέσεις ανοικτές για άμεση έναρξη εδώ

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Ζαχαράκη: Παρεμβάσεις για την προστασία των εκπαιδευτικών και την ασφάλεια των σχολικών χώρων
Συναγερμός από τα στοιχεία για τα σχολικά κτίρια – «1 στα 3 έχει προβλήματα»
Ζαχαράκη: Παρεμβάσεις για την προστασία των εκπαιδευτικών και την ασφάλεια των σχολικών χώρων
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Κωνσταντοπούλου για Σεβαστίδη: «Ψευδολόγος, υβριστής και συκοφάντης, τείνει χείρα βοηθείας στον Φλωρίδη»
Σκληρή απάντηση Κωνσταντοπούλου σε Σεβαστίδη: «Ψευδολόγος, υβριστής και συκοφάντης, τείνει χείρα βοηθείας στον Φλωρίδη»
Κωνσταντοπούλου για Σεβαστίδη: «Ψευδολόγος, υβριστής και συκοφάντης, τείνει χείρα βοηθείας στον Φλωρίδη»