nosokomeio-meth
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Νεκρός 34χρονος εμβολιασμένος στο «Γεννηματάς» - «Ήταν διασωληνωμένος εκτός μονάδας  στο τμήμα  covid και θέλαμε να πάμε στη ΜΕΘ covid»,

Για τον θάνατο ενός 34χρονου εμβολιασμένου από κορονοϊό στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» μίλησε η κ. Παγώνη, σημειώνοντας πως διασωληνώθηκε τη Δευτέρα και πέθανε Τετάρτη ξημερώματα Πέμπτης.

«Ήταν διασωληνωμένος εκτός μονάδας στο τμήμα  covid και θέλαμε να πάμε στη ΜΕΘ covid», σημείωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Η κ. Παγώνη τόνισε πως ήταν καθημερινά το νοσοκομείο σε επαφή με το ΕΚΑΒ για μπορέσει να βρεθεί κρεβάτι, γιατί είχε μόνο ένα παράγοντά κινδύνου την παχυσαρκία, άλλα δεν πρόλαβε να μεταφερθεί.

«Ήταν υπέρβαρος. Η παχυσαρκία ήταν ένας παράγοντας κινδύνου που επιβάρυνε την περίπτωση του», πρόσθεσε η κ. Παγώνη.

«Η ιατρική είναι μελέτες βάση λοιπόν των μελετών και όχι προσωπικής άποψης κανενός μας δεν μπορούμε να προχωρήσουμε όσον αφορά τα εμβόλια τις θεραπείες και τα φάρμακα που έχουμε για τις διαφόρους νόσους.

Αυτό που έχουμε σαν αποτέλεσμα είναι πολύ μεγάλες μελέτες από το εξωτερικό και όχι ιδιαίτερα από την Ελλάδα.

Εμείς συμμετέχουμε γιατί σαν πληθυσμός όπως ξέρεις συγκριτικά είμαστε σε πολύ μικρότερο αριθμό. Οι μελέτες αυτές από Ιαπωνία, Κίνα και  Αμερική μας λένε ότι η τεχνική του εμβολίου με m- Rna, αυτή που γνωρίζουμε και θα συνεχιστεί και η τρίτη δόση είναι ασφαλής και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», ανέφερε η κ. Παγώνη.

«Όσοι περνάνε covid έχουν σοβαρές βλάβες στα όργανα τους», αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να εμβολιστεί ο κόσμος για να σωθεί συμπλήρωσε η κ. Παγώνη.

«Μπορεί να έχουμε και άλλες μεταλλάξεις δεν σταματάμε στη μετάλλαξη Δ. Τα δεδομένα μέχρι τώρα δείχνουν ότι όλα τα εμβόλια καλύπτουν και τη μετάλλαξη Δ», υπογράμμισε.

«Δε θεωρώ ότι είναι αποτελεσματικό έναντι των νέων μεταλλάξεων», δήλωσε ο κ. Λάμπρος Σταμάτης Στασινός, ο οποίος είναι αρνητής του εμβολίου και ανησυχεί για τις συνέπειες του στον ανθρώπινο οργανισμό.

«Το εμβόλιο έχει σώσει εκατομμύρια ζωές σε όλο τον κόσμο», τόνισε για τη χρησιμότητα και αποτελεσματικότητα του εμβολίου η κ. Παγώνη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

11ο Διεθνές Συνέδριο: Εκπαίδευση και Πολιτισμός στον 21ο αιώνα
11ο Διεθνές Συνέδριο – Εκπαίδευση και Πολιτισμός στον 21ο αιώνα
11ο Διεθνές Συνέδριο - Εκπαίδευση και Πολιτισμός στον 21ο αιώνα - Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού
11ο Διεθνές Συνέδριο – Εκπαίδευση και Πολιτισμός στον 21ο αιώνα
Θάνατος Μυρτούς: Η μητέρα του αρσιβαρίστα επιτέθηκε σε τηλεοπτικό συνεργείο – «Θα στην σπάσω» (Vid)
Θάνατος Μυρτούς: Η μητέρα του αρσιβαρίστα επιτέθηκε σε τηλεοπτικό συνεργείο – «Θα στην σπάσω» (Vid)
«Αν κάνεις κανένα λάθος και με πάρεις, θα γίνει της Πόπης!», φώναζε η γυναίκα σε δημοσιογράφους
Θάνατος Μυρτούς: Η μητέρα του αρσιβαρίστα επιτέθηκε σε τηλεοπτικό συνεργείο – «Θα στην σπάσω» (Vid)
τραμπ
Έξαλλος ο Τραμπ με το ΝΑΤΟ: «Είστε άχρηστοι, δεν σας χρειάζομαι»
Νέο μπαράζ αναρτήσεων από τον Αμερικανό πρόεδρο: «Απαγορεύεται στο Ισραήλ να βομβαρδίζει τον Λίβανο» – Τι είπε για τον ναυτικό αποκλεισμό του Ιράν
Έξαλλος ο Τραμπ με το ΝΑΤΟ: «Είστε άχρηστοι, δεν σας χρειάζομαι»