efet kebab
Πρόκειται για παρασκευάσμα κρέατος που παράγεται από την εταιρεία «Ι. ΔΑΒΟΥΤΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε - Ανακλήθηκε λόγω παρουσίας του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp

Παρασκεύασμα κρέατος στο οποίο ανιχνεύτηκε η παρουσία σαλμονέλας ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Συγκεκριμένα ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία παρασκευάσματος κρέατος με τα στοιχεία: «ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΤΥΠΟΥ ΚΕΜΠΑΠ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ», αριθμού παρτίδας LOT 27921, με ημερομηνία ανάλωσης 06/10/2022 και ημερομηνία κατάψυξης 06/10/2021, που παράγεται από την εταιρεία «Ι. ΔΑΒΟΥΤΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε».

Σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Αθηνών του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παραίτηση από δουλειά λόγω Τεχνητής Νοημοσύνης
Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί χιλιάδες εργαζόμενοι παραιτούνται πριν τους απολύσει ο αλγόριθμος
Σαρώνει το νέο εργασιακό φαινόμενο της «προληπτικής παραίτησης» - Αποκαλυπτικά στοιχεία για το «τέλος του 9-5»
Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί χιλιάδες εργαζόμενοι παραιτούνται πριν τους απολύσει ο αλγόριθμος