Χανιά: Συνελήφθη 47χρονος για απόπειρα βιασμού 15χρονης
Συνελήφθη 47χρονος για απόπειρα βιασμού 15χρονης το 2019

Στη σύλληψη ενός 47χρονου προχώρησε η αστυνομία στο δήμο Κισσάμου στα Χανιά, με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος 15χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το καλοκαίρι του 2019, ο άνδρας την παρενοχλούσε σεξουαλικά ενώ είχε επιχειρήσει δεκάδες φορές να την βιάσει.

Η ίδια μίλησε στη μητέρα της ωστόσο δεν έγινε πιστευτή. Μετά από αρκετό καιρό απευθύνθηκε στην αστυνομία που ξεκίνησε τις έρευνες.

Τελικά, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, ο άνδρας συνελήφθη, οδηγήθηκε στον ανακριτή και μετά το τέλος της απολογίας του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία
"Ακραιφνής": Μια λέξη που δηλώνει καθαρότητα και γνησιότητα
Στην ελληνική γλώσσα υπάρχουν λέξεις που, παρότι δεν χρησιμοποιούνται καθημερινά, κρύβουν ιδιαίτερο βάθος και ακρίβεια στη σημασία τους.
"Ακραιφνής": Μια λέξη που δηλώνει καθαρότητα και γνησιότητα