Εμβόλιο κορονοϊού
Με 300 ευρώ και μια ολιγόωρη επίσκεψη στη Σόφια, μπορεί κάποιος να προμηθευτεί Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού

Επιχείρηση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού έχει στηθεί στην Βουλγαρία, από όπου όπως φαίνεται προμηθεύονται και αρκετοί Έλληνες, κυρίως από την Βόρεια Ελλάδα.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ1, για να αποκτήσει κανείς το πιστοποιητικό θα πρέπει να μεταβεί στη Βουλγαρία προκειμένου να το λάβει από οικογενειακό γιατρό που απασχολείται στο δημόσιο σύστημα Υγείας της χώρας, ο οποίος συνεργάζεται με το κύκλωμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν Έλληνες πολίτες που λαμβάνουν το πιστοποιητικό και μάλιστα αρμόδια ελληνικά υπουργεία υποστηρίζουν ότι τα πιστοποιητικά αυτά είναι νόμιμα γιατί φέρουν τη σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μέλος του κυκλώματος μιλώντας στην ΕΡΤ, επιβεβαίωσε ότι έναντι 300 ευρώ μπορεί κάποιος να αποκτήσει πιστοποιητικό εμβολιασμού από τη Βουλγαρία, χωρίς να κάνει το εμβόλιο.

Στο μικροσκόπιο τα πιστοποιητικά από Βουλγαρία

Σύμφωνα με την μαρτυρία «μεσάζοντα» που προβλήθηκε στην ΕΡΤ με μόλις 300 ευρώ και μια ολιγόωρη επίσκεψη στη Σόφια, μπορεί κάποιος να προμηθευτεί Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού.

Πάντως, οι αρμόδιοι από Ελληνικής πλευράς, τονίζουν πως έχουν μπει στο μικροσκόπιο οι εμβολιασμοί Ελλήνων (μονίμων κάτοικων της χώρας μας), που εμφανίζονται να έχουν γίνει στο εξωτερικό και δη σε Βουλγαρία και Ρουμανία.

Στο πλαίσιο της πρόσφατης τροπολογίας του υπουργείου Υγείας, υπάρχει σχετική πρόβλεψη για σοβαρές ποινικές και οικονομικές κυρώσεις απέναντι σε παράνομες πράξεις που σχετίζονται με τα τεστ και τα εμβόλια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα