Κρήτη: Πνίγηκε ερασιτέχνης ψαράς - Χτυπήθηκε από μεγάλο κύμα
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS
Μεγάλο κύμα χτύπησε ερασιτέχνες ψαράδες στην Κρήτη - Ένας νεκρός

Ερασιτέχνης αλιέας πνίγηκε του ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στην θαλάσσια περιοχή της Αγίας Πελαγίας Ηρακλείου Κρήτης όταν χτυπήθηκε από μεγάλο κύμα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αλιέας είχε πάει για ψάρεμα με καλάμι με τρία ακόμα άτομα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αγίας Πελαγίας και Φόδελε. Από την παρέα των τεσσάρων ατόμων τα τρία άτομα χτυπήθηκαν από το κύμα με αποτέλεσμα να βρεθούν στη θάλασσα.

Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, ωστόσο ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε από ιδιωτικό σκάφος νεκρός, ενώ οι άλλοι δύο διασώθηκαν έχοντας τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με συμπτώματα υποθερμίας.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα ερευνούν οι Λιμενικές Αρχές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

υπολογιστής
Ελλάδα: Το επάγγελμα που ζητάει κόσμο χωρίς να καλύπτετει τη ζήτηση
Από τα νοσοκομεία και τις τράπεζες μέχρι τις startups και το Δημόσιο, τα Big Data έχουν δημιουργήσει ένα ολόκληρο νέο επαγγελματικό πεδίο.
Ελλάδα: Το επάγγελμα που ζητάει κόσμο χωρίς να καλύπτετει τη ζήτηση