matatzis tzamaria
Διοικητική έρευνα για τον άνδρα των ΜΑΤ που έσπασε τζαμαρία καταστήματος τραυματίζοντας εργαζόμενη στα Εξάρχεια διέταξε η ΓΑΔΑ - Έρευνα και για την καταγγελία της βουλευτού του ΜέΡΑ25 Μαρίας Απατζίδη

Τη διεξαγωγή διοικητική έρευνας για τον άνδρα των ΜΑΤ που έσπασε τζαμαρία καταστήματος στα Εξάρχεια τραυματίζοντας νεαρή ανακοίνωσε η ΓΑΔΑ.

Την ίδια ώρα, διερευνάται και η καταγγελία της βουλευτού του ΜέΡΑ25 Μαρίας Απατζίδη για την επίθεση που δέχτηκε επίθεση από άνδρες των δυνάμεων καταστολής στην πορεία διαμαρτυρίας για τον νεαρό Ρομά που έχασε τη ζωή του στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στο κατάστημα βρίσκονται εργαζόμενοι και πελάτες, οι οποίοι φωνάζουν έντρομοι από την επίθεση, ενώ ακούγεται μια κοπέλα να τον ρωτάει «τι κάνεις, είσαι τρελός;», με τον αστυνομικό των ΜΑΤ να απαντά «ναι, είμαι τρελός».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ:

Ανακοινώνεται ότι, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, έχει διαταχθεί η διοικητική διερεύνηση περιστατικών που αναπαράγονται σε δημοσιεύματα του διαδικτύου και αφορούν σε καταγγελίες γυναίκας βουλευτή και δικηγόρου, καθώς και σε περιστατικό που αποτυπώνεται σε βιντεοληπτικό υλικό, όπου εμφαίνεται αστυνομικός να προβαίνει σε θραύση υαλοπίνακα πόρτας.

Επιπρόσθετα, το βιντεοληπτικό υλικό από το περιστατικό θραύσης του υαλοπίνακα, υποβλήθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για ποινική αξιολόγηση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δίπλωμα οδήγησης: Ποιοι πρέπει να το παραδώσουν άμεσα

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΣΕΠ
Επίσημη ενημέρωση ΑΣΕΠ: Έρχονται 12 προκηρύξεις το 2026 - Η ενημέρωση για εκπαιδευτικούς
Το ΑΣΕΠ παρουσίασε τον προγραμματισμό προσλήψεων - προκηρύξεων για το 2026, μέσα στον οποίο βρίσκονται και οι πίνακες εκπαιδευτικών
Επίσημη ενημέρωση ΑΣΕΠ: Έρχονται 12 προκηρύξεις το 2026 - Η ενημέρωση για εκπαιδευτικούς
labubu
Εργασιακές καταγγελίες στο εργοστάσιο που παράγει τα Labubu
Οργάνωση για τα δικαιώματα των εργαζομένων καταγγέλλει υπερωρίες-μαμούθ, προβληματικές συμβάσεις και παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας σε κινεζικό...
Εργασιακές καταγγελίες στο εργοστάσιο που παράγει τα Labubu
Δόμνα Μηχαηλίδου
Επίσημο! Ξεκινάει σε 6 Περιφέρειες το επίδομα μετεγκατάστασης 10.000€
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνα Μιχαηλίδου έδωσε το χρονοδιάγραμμα για την επέκταση του προγράμματος (βίντεο)
Επίσημο! Ξεκινάει σε 6 Περιφέρειες το επίδομα μετεγκατάστασης 10.000€