Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις για τη ζωή του πιλότου- «Είχαμε σχέση με τον Μπάμπη»
Στην χθεσινοβραδινή εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στο MEGA η Αγγελική Νικολούλη έφερε στο φως στοιχεία – «φωτιά» για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε ένα σημαντικό μάρτυρα, φίλο του πιλότου που δολοφόνησε τη γυναίκα του. Τα όσα λέει, είναι αποκαλυπτικά για τη σχέση του φίλου του, του Μπάμπη, με μια γυναίκα που είχε ερωτευτεί και τι λέει η ίδια η γυναίκα για τον Μπάμπη.

«Εγώ είχα δει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν στον Μπάμπη, όπως αυτό με τη φίλη του. Δηλαδή έβγαινε τώρα ένας άνθρωπος 30 χρονών να διαφημίσει ότι “κοιτάξτε πηγαίνω με αυτή που είναι παντρεμένη και είμαι ερωτευμένος”. Πρέπει να είχε παράλληλη σχέση με την Καρολάιν και με την άλλη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Στη συνέχεια μίλησε για το γάμο του φίλου του με την Καρολάιν, αλλά και την τραγική κατάληξή της.

«Με την Καρολάιν έγιναν όλα ξαφνικά, σαν να βιαζόταν. Μας έπιασε όλους εξαπίνης. Την παντρεύτηκε στην Πορτογαλία. Δεν ήξερε κανένας τίποτα. Σκέφτομαι μήπως δεν ήθελε να δώσει μεγάλη έκταση λόγω της άλλης γυναίκας και τα έκανε όλα κρυφά, για να μην την προκαλέσει. Η άλλη ξαφνιάστηκε γιατί το έμαθε από τα social media» σημείωσε.

Η Αγγελική Νικολούλη κατάφερε να εντοπίσει τη φίλη του πιλότου στην πόλη που μετακόμισε μετά τα γεγονότα και να μιλήσει μαζί της. Η ίδια αποκάλυψε τα πάντα, καλυμμένη στην ανωνυμία που απαίτησε.

«Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Εκείνος είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω το γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω αυτό», λέει χαρακτηριστικά η γυναίκα.

«Κάποιος έστελνε SMS στον σύζυγό μου γι’ αυτή τη σχέση. Είμαι σίγουρη ότι τα έστελνε ο Μπάμπης στην προσπάθειά του να με κάνει να χωρίσω», τονίζει.

«Είχε μια εμμονή που με φόβιζε και προσπαθούσα να έχω μια καλή σχέση μαζί του από απόσταση για να μη θυμώσει. Το τελευταίο σημείωμα το είχε στείλει δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει τη γυναίκα του και ζητούσε να με συναντήσει. Ξέρω πως η Καρολάιν τα είχε μάθει όλα αυτά από παλιά. Μου το είχε πει ο ίδιος ο Μπάμπης».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pikantika-fagita.jpg
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά
Μαγειρέψτε σαν Έλληνες στην πατρίδα του Τσελεμεντέ - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχώρισε γαστρονομικά το βρετανικό περιοδικό National Geographic
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά