Εξώδικο ΠΑΟΚ στον ΑΝΤ1 για το «Βουλγαρία» - «Σοβαρό λάθος», απαντά ο σταθμός
Το εξώδικο του ΠΑΟΚ στον ΑΝΤ1 και αναλυτικά η απάντηση του σταθμού

Την έντονη ενόχλησή του για αναφορά παίκτη στην εκπομπή «Ρουκ Ζουκ», εξέφρασε ο ΠΑΟΚ ο οποίος απέστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο και στο παιχνίδι που οι παίκτες πρέπει να βρουν μία λέξη, χρησιμοποιήθηκε το όνομα του ΠΑΟΚ για να συνδεθεί με τη Βουλγαρία.

Από τον ΠΑΟΚ επεσήμαναν ότι πρόκειται για μαγνητοσκοπημένη εκπομπή και υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος ώστε να μονταριστεί το συγκεκριμένο κομμάτι.

Ο τηλεοπτικός σταθμός απάντησε από την πλευρά του με επίσημη ανακοίνωση τονίζοντας ότι αποδοκιμάζει τη συγκεκριμένη διατύπωση.

Η ανακοίνωση του σταθμού:

«Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νοσοκομείο Παίδων
Συναγερμός για τη γρίπη: Η «αόρατη» μετάδοση που γεμίζει τα νοσοκομεία Παίδων
Εκρηκτική αύξηση εισαγωγών σε «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού»: Πώς ο ιός διασπείρεται από άτομα χωρίς συμπτώματα
Συναγερμός για τη γρίπη: Η «αόρατη» μετάδοση που γεμίζει τα νοσοκομεία Παίδων
παιδί
Σέρρες: Σοκ σε Γυμνάσιο - Καθηγήτρια φίμωσε 13χρονο με μονωτική ταινία
Αδιανόητη κίνηση «σωφρονισμού» από εκπαιδευτικό σε Γυμνάσιο - Συνελήφθη η 60χρονη μετά την καταγγελία της μητέρας
Σέρρες: Σοκ σε Γυμνάσιο - Καθηγήτρια φίμωσε 13χρονο με μονωτική ταινία
μαθητές στον Μαραθώνα
Μαθητές-ήρωες απεγκλώβισαν ηλικιωμένους από φωτιά – «Δεν το σκεφτήκαμε, ακούσαμε την κραυγή για βοήθεια»
«Δεν το κάναμε για το φαίνεσθαι, ένας συνάνθρωπός μας ζητούσε βοήθεια» - Η παρέα των μαθητών του ΓΕΛ Μαραθώνα που μπήκε σε φλεγόμενο διαμέρισμα
Μαθητές-ήρωες απεγκλώβισαν ηλικιωμένους από φωτιά – «Δεν το σκεφτήκαμε, ακούσαμε την κραυγή για βοήθεια»