Εξώδικο ΠΑΟΚ στον ΑΝΤ1 για το «Βουλγαρία» - «Σοβαρό λάθος», απαντά ο σταθμός
Το εξώδικο του ΠΑΟΚ στον ΑΝΤ1 και αναλυτικά η απάντηση του σταθμού

Την έντονη ενόχλησή του για αναφορά παίκτη στην εκπομπή «Ρουκ Ζουκ», εξέφρασε ο ΠΑΟΚ ο οποίος απέστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο και στο παιχνίδι που οι παίκτες πρέπει να βρουν μία λέξη, χρησιμοποιήθηκε το όνομα του ΠΑΟΚ για να συνδεθεί με τη Βουλγαρία.

Από τον ΠΑΟΚ επεσήμαναν ότι πρόκειται για μαγνητοσκοπημένη εκπομπή και υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος ώστε να μονταριστεί το συγκεκριμένο κομμάτι.

Ο τηλεοπτικός σταθμός απάντησε από την πλευρά του με επίσημη ανακοίνωση τονίζοντας ότι αποδοκιμάζει τη συγκεκριμένη διατύπωση.

Η ανακοίνωση του σταθμού:

«Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές στην εκκλησία
Θεολόγοι κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Νόμιμη η ενημέρωση των μαθητών για τα λείψανα του Μ. Βασιλείου»
Οι Θεολόγοι εγκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ για άγνοια του Συντάγματος και των αποφάσεων του ΣτΕ, υπεραμυνόμενοι της «βιωματικής μάθησης»
Θεολόγοι κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Νόμιμη η ενημέρωση των μαθητών για τα λείψανα του Μ. Βασιλείου»