Λάρισα: Συνταξιούχος αστυνομικός είχε γυμνές φωτογραφίες με τις ανήλικες κουνιάδες του
Λιάκος Γιάννης / InTime News
Ο κατηγορούμενος σημείωσε στην απολογία του ότι έπεσε θύμα «σκευωρίας», που «είχαν προσχεδιάσει» όταν αυτός αρνήθηκε να γράψει το σπίτι του στην πρώην σύζυγο και αποφάσισε να τη διώξει από το σπίτι, καθώς ανακάλυψε ότι έχει εραστή

Ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας σε συνταξιούχο αστυνομικό που παραπέμφθηκε κατηγορούμενος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, υλικό στο οποίο συμπεριλαμβανόταν και φωτογραφίες με τις δύο ανήλικες κουνιάδες του.

Ο κατηγορούμενος έπεσε στα «μαλακά», σε μια δίκη που χαρακτηρίστηκε από την πλήρη ανασκευή των καταθέσεων, όπως υπογράμμισε και η εισαγγελέας της έδρας, αναφερόμενη στην πρώην σύζυγο του αστυνομικού και στις δύο αδελφές της.

Οι τρεις αδελφές στις επίμονες ερωτήσεις της προέδρου απαντούσαν πως «δεν θυμούνται» κι έτσι η πρόεδρος, παρατηρώντας τη στάση των τριών γυναικών, τόνισε «θα μας τρελάνετε…», καθώς οι μαρτυρίες τους ήταν αυτές που πρωτόδικα συνέβαλαν καθοριστικά στο να καταδικαστεί, και μάλιστα για αρκετούς μήνες να φυλακιστεί κιόλας, ο Λαρισαίος αστυνομικός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», ο κατηγορούμενος ο οποίος στην απολογία του σημείωσε ότι έπεσε θύμα «σκευωρίας», που «είχαν προσχεδιάσει» οι τρεις γυναίκες όταν αυτός αρνήθηκε να γράψει το σπίτι του στην πρώην σύζυγο και μάλιστα αποφάσισε να τη διώξει από το σπίτι, καθώς ανακάλυψε ότι έχει εραστή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dypa
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προγράμματα κατάρτισης ανέργων
Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τα 3 νέα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων της ΔΥΠΑ σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προγράμματα κατάρτισης ανέργων