Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
«Στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκεται το ενδεχόμενο πληρωμής διοδίων για την είσοδο στο κέντρο της Αθήνας», δήλωσε ο Κ. Καραμανλής

Στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκεται το θέμα σχετικά με το ενδεχόμενο πληρωμής διοδίων για την είσοδο στο κέντρο της πρωτεύουσας, όπως τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Ο υπουργός μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, υποστήριξε πως είναι μια πολιτική που εφαρμόζεται σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα τελευταία δύο χρόνια. 

«Η ΕΕ έχει φιλόδοξους στόχους για την κλιματική αλλαγή. Είναι κάτι που έχει πέσει στο τραπέζι, το οποίο θα συζητήσουμε και θα δούμε, τίποτε δεν αποκλείεται», όπως είπε και πρόσθεσε πως «τα έργα της γραμμής 4 του Μετρό, θα λύσουν πολλά προβλήματα, ωστόσο όσο θα βρίσκονται σε εξέλιξη θα επιβαρύνουν το κυκλοφορικό στο κέντρο της Αθήνας».

Γεωγραφική αύξηση του του μικρού Δακτυλίου

Ο Κ. Καραμανλής σημείωσε ότι ο Δακτύλιος θα τεθεί κανονικά σε ισχύ από τις 25 Οκτωβρίου, ενώ παράλληλα προανήγγειλε τη διεύρυνση σταδιακά των ορίων του μικρού Δακτυλίου. 

«Κάτι που θα κάνουμε άμεσα είναι να αυξήσουμε τα γεωγραφικά όρια του μικρού Δακτυλίου. Να σας θυμίσω ότι παλιά υπήρχε ένας μικρός Δακτύλιος και ένας μεγάλος Δακτύλιος. Ο μεγάλος Δακτύλιος ήταν κάτι που ποτέ δεν είχε εφαρμοστεί στην ουσία. Θα αυξήσουμε τα όρια στον μικρό Δακτύλιο, θα κάνουμε μελέτες ώστε να μη γίνεται απότομα και να μη δημιουργήσει προβλήματα», τόνισε.

Μιλώντας για την κατάσταση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είπε πως είναι ακόμη σε στάδιο προσαρμογής και ότι ήδη γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά για αύξηση των λεωφορείων.


 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποτελέσματα ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΙΝΑΛ: Τα πρώτα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα

Σχετικά με την "άψε σβήσε" απόλυση του καθηγητή που χειροδίκησε σε μαθήτρια

Τι ισχύει από τη Δευτέρα 5/12 σε σχολεία και σε πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές

Διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ που ΔΕΝ χρειάζονται εξετάσεις (Προκήρυξη 7Κ/2019)

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα