Κοινωνία

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Μήνυμα 112 σε Χαλκιδική, Λαγκαδά και Βόλβη

ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μήνυμα από το 112 σε Χαλκιδική, Λαγκαδά και Βόλβη για τον κίνδυνο εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάλλος»

Νέο μήνυμα από το 112 στάλθηκε στους πολίτες της Θεσσαλονίκης για αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων σε Χαλκιδική, Λαγκαδά και Βόλβη λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος» και των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων στις περιοχές αυτές.

Το μήνυμα εστάλη από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και αναγράφει συγκεκριμένα, «προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, περιοχές που έχουν ή μπορεί να πλημμυρίσουν. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία