kakokairia kerkira ballos
Πηγή: corfutvnews.gr
Εγκλωβίστηκαν από τις πλημμύρες επιβάτες ΙΧ οχημάτων στις περιοχές Μεσογγή και στα Μωραΐτικα - Επέμβαση της ΕΜΑΚ

Τον απεγκλωβισμό πολλών επιβατών ΙΧ αυτοκινήτων που ακινητοποιήθηκαν ή παρασύρθηκαν από την υπερχείλιση του ρέματος μετά από τη σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε νωρίς το μεσημέρι την Κέρκυρα, επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στη Μεσογγή και τα Μωραΐτικα.

Στην επιχείρηση διάσωσης συνδράμουν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, άνδρες της ΕΜΑΚ, καθώς και ένα ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας - Διάσωσης του αεροπορικού τομέα (ΕΚΣΕΔ /ΑΤ).

Ήδη, οι κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού ξεπερνούν τις 300, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχουν πλημμυρίσει και πολλά σπίτια στις συγκεκριμένες περιοχές, χωρίς να είναι γνωστός ακόμη ο αριθμός τους.

Όπως αναφέρθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οδηγοί και επιβάτες που απεγκλωβίστηκαν από τα ΙΧ αυτοκίνητά του έχουν ήδη μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία.

kakokairia kerkira ballos

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο
Σπουδές χωρίς ξεκάθαρο αντίκρισμα: Η αλήθεια για τις σχολές ΤΕ
«Οι φοιτητές καλούνται να ανταποκριθούν σε υψηλές απαιτήσεις, συχνά χωρίς να έχουν πλήρη επίγνωση των συνθηκών που θα αντιμετωπίσουν»
Σπουδές χωρίς ξεκάθαρο αντίκρισμα: Η αλήθεια για τις σχολές ΤΕ
διωξεις
Καταγγελία-φωτιά εκπαιδευτικών στην Εύβοια κατά του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας για εκφοβισμό καθηγητή
Καταγγελία για επιθετική συμπεριφορά και ρίψη εγγράφων στο πάτωμα από τον Διευθυντή ΔΔΕ
Καταγγελία-φωτιά εκπαιδευτικών στην Εύβοια κατά του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας για εκφοβισμό καθηγητή