Θεσσαλονίκη: «Μας βίαζε ο θείος μου και μας έβαζε να δούμε πορνογραφικό υλικό» - Η φρικιαστική κατάθεση
«Μας βίαζε ο θείος μου και μας έβαζε να δούμε πορνογραφικό υλικό» – Η κατάθεση της φρίκης

Aποτροπιασμό και ανατριχίλα προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης τριών παιδιών 3, 5 και 6 ετών από το θείο τους για πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Ο 51χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά όταν έλειπαν οι γονείς και οι παππούδες τους

Οι καταθέσεις και οι εξομολογήσεις μάλιστα των θυμάτων για τον εφιάλτη που βίωσαν προκαλούν σφίξιμο στο στομάχι, όπως αναφέρει το thesstoday.gr.

«Ο αδερφός του πατέρα μου με κακοποιούσε σεξουαλικά για τρία χρόνια» εξομολογήθηκε ένα από τα τρία ανήλικα παιδιά που μαρτύρησαν στα χέρια του παιδεραστή θείου τους. Ο 18χρονος που βρήκε τη δύναμη να καταθέσει, ήταν μόλις 6 ετών το 2009 όταν και ξεκίνησε η συστηματική του κακοποίηση. Για τρία ολόκληρα χρόνια, όπως κατήγγειλε, ο θείος του ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις τόσο στον ίδιο όσο και στα δύο μικρότερα ξαδερφάκια του.

Η συγκλονιστική κατάθεση

Όσα υποστήριξε ο 18χρονος σήμερα, ενώπιον του ανακριτή, για τη φρίκη που έζησε από την Α’ έως και την Γ’ Δημοτικού από το συγγενικό του πρόσωπο πέραν κάθε υποψίας, αδυνατεί να τα συλλάβει υγιής νους.

«Έκλεισα τα 18 μου χρονιά πριν έναν μήνα και τότε έκανα μια συζήτηση με τον μπαμπά μου και συνειδητοποίησα ότι ο θείος μου παραμένει ατιμώρητος για αυτά που έκανε και γι’ αυτό το καταγγέλλω. Είναι αδελφός του μπαμπά μου και μένει με τους γονείς του. Για 3 ολόκληρα χρονιά από όταν πήγαινα Α Δημοτικού έως και Γ Δημοτικού, οι γονείς μου επειδή εργάζονταν, ουσιαστικά τον πρώτο χρόνο καθημερινά, ενώ τα επόμενα μόνο κάθε Σαββατοκύριακο, με πήγαιναν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς οπού έμενε και ο θείος για να με προσέχουν. Εμένα πολλές ώρες και κατά κύριο λόγο διανυκτέρευα. Εκεί με κακοποιούσε σεξουαλικά» ανέφερε αρχικά ο 18χρονος.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι των φρικιαστικών αναμνήσεών του, υποστήριξε ότι η κακοποίησή του άρχισε από απλές θωπείες σε διάφορα μέρη του σώματός του, όπως κεφάλι ή πόδια, ενώ αργότερα και μετά από κάποιο διάστημα, άρχισε να τον χαϊδεύει στα γεννητικά όργανα.

«Μετά άρχισε να μου κάνει κι αλλά πράγματα και αυνανιζόταν. Στις απλές θωπείες ήταν μέσα στο σπίτι, αλλά όχι στο ίδιο δωμάτιο, ο παππούς και η γιαγιά» πρόσθεσε, διευκρινίζοντας πως όταν «όταν όμως έκανε χοντρά πράγματα, απουσίαζαν ο παππούς και η γιαγιά».

Αρκετές μάλιστα φορές, σύμφωνα με την κατάθεση του 18χρονου, ο ανώμαλος άντρας βιντεοσκοπούσε τις ειδεχθείς πράξεις του με το κινητό του τηλέφωνο το οποίο τοποθετούσε σε κάποιο έπιπλο.

«Δεν μου τα έδειχνε ποτέ. Κάποιες φορές μου έβαζε να βλέπω βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με ενήλικες να κάνουν σεξ» συνέχισε ο 18χρονος, ο οποίος υποστηρίζει πως ο θείος του είχε καταφέρει με τον τρόπο του να κάνει να τον αγαπά, δίνοντάς του κάθε φορά δώρα, όπως γλυκά, πατατάκια ή χαρτάκια από συλλογές παικτών ποδοσφαίρου.

Επίσης, πολλές φορές τον πήγαινε βόλτες με το αυτοκίνητο και τον θώπευε όσο καθόταν στη θέση του συνοδηγού, πάνω από τα ρούχα, ενώ μια φορά τον οδήγησε σε ερημικό μέρος και άρχισε να τον θωπεύει γιατί του έλεγε επανειλημμένα ότι ήθελε να επιστρέψει σπίτι.

Στην Γ Δημοτικού συνέβη ωστόσο ένα περιστατικό που αποτέλεσε αφορμή για να μάθουν οι γονείς των παιδιών τι τους έκανε ο θείος τους.

Ο κατά τρία χρονιά μικρότερος ξάδελφός του εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα του 18χρονου ότι ο θείος τους, 51 ετών σήμερα, επιχείρησε μια φορά να τον φιλήσει στο στόμα (ή τον φίλησε, δεν θυμόταν καλά). Τότε ο πατέρας του πηρέ το κινητό του κατηγορουμένου και βρήκε μέσα σε αυτό ένα βίντεο στο οποίο ο 18χρονος ήταν γυμνός στην μπανιερά και έπαιζαν ένα παιχνίδι.

«Ο θείος θώπευε και την ξαδέρφη μου και επίσης τη βιντεοσκοπούσε. Στα περιστατικά εμπλέκεται κι ένας φίλος του θείου» κατέληξε ο 18χρονος.

Ομολόγησε τις αρρωστημένες πράξεις του

Από την πλευρά του, ο 51χρονος ομολόγησε τις αρρωστημένες πράξεις του, δηλώνοντας μετανιωμένος. Δεν δίστασε να επικαλεστεί μάλιστα τη συγγνώμη που ζήτησε από τον Θεό για να… παραγραφούν οι αμαρτίες του.

«Έχω μετανιώσει για όλα αυτά. Τα έκανα, άλλα πλέον τα έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγχώρεση από τον Θεό. Έχω πειράξει μόνο το αγόρι και το ένα κορίτσι. Το κορίτσι το φιλούσα στο στόμα και τη χάιδευα. Τη θώπευα και στα γεννητικά της όργανα. Το αγόρι το χάιδευα και αυνανίστηκα μπροστά του» είπε.

Παράλληλα, ανέφερε ότι μια φορά μόνο του έκανε και στοματικό, ενώ τον έβγαζε βίντεο όταν ήταν γυμνός. Το άλλο αγόρι το χάιδευε στα ποδιά και τον φίλαγε στο μάγουλο.

«Είχα λίγο στύση. Δώρα δεν έκανα. Μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα. Τα βίντεο με τα ανίψια μου τα έδειξα σε έναν φίλο μου. Δεν ξέρω αν τα αποθήκευσε γιατί τον άφηνα μόνο με το κινητό μου για να πηγαίνω τουαλέτα. Μου είχε πει ότι του αρέσει να βλέπει τέτοια» πρόσθεσε ο 51χρονος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα