Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Ελληνικό Κτηματολόγιο
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Παράταση έδωσε το Ελληνικό Κτηματολόγιο στις δηλώσεις ιδιοκτησίας σε περιοχές των Κυκλάδων και του Ρεθύμνου - Παράταση και στις αιτήσεις επανεξέτασης σε Μεσσηνία και Πιερία

Παρατείνεται μέχρι την 22η Νοεμβρίου 2021 η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, σε περιοχές των Κυκλάδων και αντίστοιχα μέχρι την 15η Νοεμβρίου 2021 σε περιοχές του Ρεθύμνου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελληνικού Κτηματολογίου.

Όσες και όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στις εν λόγω περιοχές καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gov.gr

Να σημειωθεί ότι η νέα προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων για τις Κυκλάδες λήγει στις 22 Νοεμβρίου 2021 για τους κατοίκους της ημεδαπής και στις 5 Ιανουαρίου 2022 για τους κατοίκους της αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο.

Αντίστοιχα, για το Ρέθυμνο λήγει στις 15 Νοεμβρίου 2021 για τους κατοίκους της ημεδαπής και στις 30 Δεκεμβρίου 2021 για τους κατοίκους της αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο.

Παράταση στις αιτήσεις επανεξέτασης σε Μεσσηνία και Πιερία

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο με ανακοίνωση του ενημερώνει όσους έχουν ακίνητη περιουσία σε περιοχές της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας, πλην του Καλλικρατικού δήμου Τριφυλίας, ότι παρατείνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Κτηματογράφησης και να καταθέσουν αίτηση επανεξέτασης στοιχείων ή κλείσιμο ραντεβού μέχρι την 5η Νοεμβρίου 2021.

Μέσω της ηλεκτρονικής προανάρτησης, οι ιδιοκτήτες των περιοχών της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας, πλην του Καλλικρατικού δήμου Τριφυλίας,  οι οποίοι έχουν λάβει ήδη ατομικά τις σχετικές ενημερώσεις, μπορούν μέσω της ηλεκτρονικής προανάρτησης να διορθώσουν εύκολα, γρήγορα και δωρεάν, τυχόν λάθη στην καταγραφή της ακίνητης περιουσίας τους στο Κτηματολόγιο, μέχρι την 5η Νοεμβρίου 2021.

Παράλληλα, προς αποφυγή συνωστισμού, όσοι έχουν ακίνητη περιουσία σε περιοχές της περιφερειακής ενότητας Πιερίας, και εφόσον μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2021, επικοινωνήσουν με το Γραφείο Κτηματογράφησης και αιτηθούν διόρθωση ή κλείσιμο ραντεβού, αυτό μπορεί να διεκπεραιωθεί μέχρι και την 20η Οκτωβρίου 2021, θεωρούμενο εμπρόθεσμο.

Μέσω της ηλεκτρονικής προανάρτησης, οι ιδιοκτήτες των περιοχών αυτών, οι οποίοι έχουν λάβει ήδη ατομικά τις σχετικές ενημερώσεις, μπορούν, εφόσον κλείσουν ραντεβού μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2021, να διορθώσουν εύκολα, γρήγορα και δωρεάν, τυχόν λάθη στην καταγραφή της ακίνητης περιουσίας τους στο Κτηματολόγιο, μέχρι την 20η Οκτωβρίου 2021.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς θα πάρεις το άγνωστο Επίδομα 244,35 ευρώ με 3 δικαιολογητικά

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Αναπληρωτές προς ΥΠΑΙΘ: Προχωρήστε σε κανονική φάση προσλήψεων, όχι «τριμηνίτες»
«Αν και η πρόφαση ήταν η πανδημία, φαίνεται πως οι τριμηνίτες εκπαιδευτικοί ήρθαν για να μείνουν»
Αναπληρωτές προς ΥΠΑΙΘ: Προχωρήστε σε κανονική φάση προσλήψεων, όχι «τριμηνίτες»
Τι έμεινε από τους εορτασμούς για τα διακόσια χρόνια από την Επανάσταση
«Είμαστε όλοι Έλληνες» αναφώνησε ο βρετανός ρομαντικός ποιητής Σέλεϊ, δίνοντας τον τόνο, στον πρόλογο του ποιήματός του «Ελλάς», που γράφτηκε μετά...
Τι έμεινε από τους εορτασμούς για τα διακόσια χρόνια από την Επανάσταση
Δίκτυο Πανεπιστημίων για την Αειφορία: Τι σχεδιάζεται στα ΑΕΙ
Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η συγκρότηση και η λειτουργία του Δικτύου κατά το πρότυπο της Συνόδου των Πρυτάνεων και καθορίστηκε το σχέδιο δράσης για το...
Δίκτυο Πανεπιστημίων για την Αειφορία: Τι σχεδιάζεται στα ΑΕΙ