Ελληνικό Κτηματολόγιο
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Παράταση έδωσε το Ελληνικό Κτηματολόγιο στις δηλώσεις ιδιοκτησίας σε περιοχές των Κυκλάδων και του Ρεθύμνου - Παράταση και στις αιτήσεις επανεξέτασης σε Μεσσηνία και Πιερία

Παρατείνεται μέχρι την 22η Νοεμβρίου 2021 η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, σε περιοχές των Κυκλάδων και αντίστοιχα μέχρι την 15η Νοεμβρίου 2021 σε περιοχές του Ρεθύμνου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελληνικού Κτηματολογίου.

Όσες και όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στις εν λόγω περιοχές καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gov.gr

Να σημειωθεί ότι η νέα προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων για τις Κυκλάδες λήγει στις 22 Νοεμβρίου 2021 για τους κατοίκους της ημεδαπής και στις 5 Ιανουαρίου 2022 για τους κατοίκους της αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο.

Αντίστοιχα, για το Ρέθυμνο λήγει στις 15 Νοεμβρίου 2021 για τους κατοίκους της ημεδαπής και στις 30 Δεκεμβρίου 2021 για τους κατοίκους της αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο.

Παράταση στις αιτήσεις επανεξέτασης σε Μεσσηνία και Πιερία

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο με ανακοίνωση του ενημερώνει όσους έχουν ακίνητη περιουσία σε περιοχές της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας, πλην του Καλλικρατικού δήμου Τριφυλίας, ότι παρατείνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Κτηματογράφησης και να καταθέσουν αίτηση επανεξέτασης στοιχείων ή κλείσιμο ραντεβού μέχρι την 5η Νοεμβρίου 2021.

Μέσω της ηλεκτρονικής προανάρτησης, οι ιδιοκτήτες των περιοχών της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας, πλην του Καλλικρατικού δήμου Τριφυλίας,  οι οποίοι έχουν λάβει ήδη ατομικά τις σχετικές ενημερώσεις, μπορούν μέσω της ηλεκτρονικής προανάρτησης να διορθώσουν εύκολα, γρήγορα και δωρεάν, τυχόν λάθη στην καταγραφή της ακίνητης περιουσίας τους στο Κτηματολόγιο, μέχρι την 5η Νοεμβρίου 2021.

Παράλληλα, προς αποφυγή συνωστισμού, όσοι έχουν ακίνητη περιουσία σε περιοχές της περιφερειακής ενότητας Πιερίας, και εφόσον μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2021, επικοινωνήσουν με το Γραφείο Κτηματογράφησης και αιτηθούν διόρθωση ή κλείσιμο ραντεβού, αυτό μπορεί να διεκπεραιωθεί μέχρι και την 20η Οκτωβρίου 2021, θεωρούμενο εμπρόθεσμο.

Μέσω της ηλεκτρονικής προανάρτησης, οι ιδιοκτήτες των περιοχών αυτών, οι οποίοι έχουν λάβει ήδη ατομικά τις σχετικές ενημερώσεις, μπορούν, εφόσον κλείσουν ραντεβού μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2021, να διορθώσουν εύκολα, γρήγορα και δωρεάν, τυχόν λάθη στην καταγραφή της ακίνητης περιουσίας τους στο Κτηματολόγιο, μέχρι την 20η Οκτωβρίου 2021.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βουλή
Βουλή: «Αναρμόδιο» δηλώνει το Υπουργείο Παιδείας για την εκπαίδευση μαθητών με αναπηρία στη Θεσσαλονίκη
Θρασκιά: Όταν εντέλει ο σκοπός για τον οποίο οι μαθητές με αναπηρία πηγαίνουν στο σχολείο καθημερινά δεν εξυπηρετείται, δεν μπορεί παρά να είναι...
Βουλή: «Αναρμόδιο» δηλώνει το Υπουργείο Παιδείας για την εκπαίδευση μαθητών με αναπηρία στη Θεσσαλονίκη
κασσελακης
Κασσελάκης: Τι απαντά για το αν θα καλούσε στο γάμο του τον Μητσοτάκη και αν θα συγκυβερνούσε με τη ΝΔ
Ο Κασσελάκης απαντά μέσω Instagram αν θα καλούσε στο γάμο του τον Μητσοτάκη και αν θα συγκυβερνούσε με τη ΝΔ
Κασσελάκης: Τι απαντά για το αν θα καλούσε στο γάμο του τον Μητσοτάκη και αν θα συγκυβερνούσε με τη ΝΔ