Θρίλερ με τον θάνατο του ποδοσφαιριστή - «Ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του»
Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία, ενώ αυτή την ώρα καταθέτει η σύντροφός του στο αστυνομικό τμήμα

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσούμανη ενώ οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε εκφράσει πρόσφατα την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Ο Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε τα ξημερώματα δεμένος στο λαιμό του με tireup, μέσα στο αυτοκίνητό του με την ιατροδικαστική εξέταση να μιλά για ασφυκτικό θάνατο από πνιγμό.

«Ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του»

Σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον, όπως ανέφεραν στο ThessToday.gr, ο 31χρονος είχε εκμυστηρευτεί σε μία φίλη του πριν από λίγο καιρό, πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως και ότι ήθελε να δώσει τέλος στην ζωή του.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία, ενώ αυτή την ώρα καταθέτει η σύντροφός του στο αστυνομικό τμήμα.

«Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, ίσως και κατάθλιψη»

Ο Γιώργος Τότσικας, επικεφαλής του Pressaris.gr και του Yellow Radio, τόνισε ότι γνώριζε προσωπικά τον νεκρό ποδοσφαιριστή λόγω της θητείας του στον Άρη το 2013 και το 2015, ενώ, έκανε λόγο για ένα «χρυσό παιδί που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα, ίσως και κατάθλιψη».

«Τον γνώρισα όλα αυτά τα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής στον Άρη σε δύο περιόδους, το 2013 και το 2015. Ήταν ένα χρυσό και καλό παιδί ο οποίος δυστυχώς είχε αυτό το μοιραίο τέλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σε μια κατηγορία παιδιών που έπαιζαν ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν την ανάλογη οικονομική απολαβή.

Δεν ξέρω αν ήταν αυτός ο λόγος γιατί έχω κάποιες έγκυρες πληροφορίες ότι αυτοκτόνησε, χωρίς βέβαια να μπορούμε να το αποδείξουμε ακόμα. Νομίζω ότι το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά προβλήματα, ίσως κατάθλιψη.

Στο στενό του περιβάλλον πρέπει κάποιοι άνθρωποι να είχαν αντιληφθεί αυτή τη μεγάλη πίεση που ένιωθε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τότσικας. Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα παιδί που το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν εκμυστηρευόταν εύκολα πράγματα. Φαινόταν ότι κάτι τον απασχολούσε».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου
Δόμνα Μιχαηλίδου: «Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής προσπάθειας για προσιτή στέγη»
Στο επίκεντρο η θεσμοθέτηση του νέου Ευρωπαϊκού Σχεδίου για την «Προσιτή Κατοικία» και ο ηγετικός ρόλος της χώρας μας στην αξιοποίηση των κοινοτικών...
Δόμνα Μιχαηλίδου: «Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής προσπάθειας για προσιτή στέγη»
Ειδικό Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου
Ειδικό Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου: Στα όρια της αντοχής εκπαιδευτικοί και γονείς (βίντεο)
Οι σοβαρές ελλείψεις προσωπικού στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου δημιουργούν πρόβλημα και θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και την ασφάλεια των μαθητών
Ειδικό Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου: Στα όρια της αντοχής εκπαιδευτικοί και γονείς (βίντεο)
Χριστίνα Αλεξοπούλου
Οργή εκπαιδευτικών για Αλεξοπούλου: «Κυνισμός και πλήρης άγνοια της πραγματικότητας»
«Περιφέρουμε αξιοπρεπώς τη φτώχεια μας»: Η απάντηση των εκπαιδευτικών στις εξοργιστικές δηλώσεις της βουλεύτριας της ΝΔ, Χριστίνας Αλεξοπούλου
Οργή εκπαιδευτικών για Αλεξοπούλου: «Κυνισμός και πλήρης άγνοια της πραγματικότητας»