epithesi
Πηγή: 902.gr
Οι ακροδεξιοί χρησιμοποίησαν χοντρές αλυσίδες ακόμη και taser, τραυματίζοντας τουλάχιστον δύο άτομα πριν εξαφανιστούν στα γύρω στενά

Επίθεση σε βάρος μελών της νεολαίας της ΚΝΕ σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την efsyn.gr ομάδα με 15 ακροδεξιούς, πραγματοποίησε επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ που μοίραζαν φυλλάδια στην πλατεία Ελευθερίας στην Ηλιούπολη μεταφέροντας το κάλεσμα για συγκέντρωση στην Σταυρούπολη. 

neonazi.jpg

Όπως μεταδίδει το grtimes.gr οι ακροδεξιοί χρησιμοποίησαν χοντρές αλυσίδες ακόμη και taser, τραυματίζοντας τουλάχιστον δύο άτομα πριν εξαφανιστούν στα γύρω στενά.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία αναζητεί τους δράστες.

Σε δήλωσή της η αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονικής επίθεσης ομάδας φασιστών σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Σταυρούπολη Νικολέτα Θεογνώστου, εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος του δήμου Μελά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», καταγγέλλει ότι οι φασιστικές ομάδες με ευθύνη των κυβερνώντων αλωνίζουν εδώ και μέρες στη Σταυρούπολη χωρίς να τους πειράζει κανείς. 

Από την επίθεση τραυματίστηκε στο κεφάλι 22χρονος, ο οποίος και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

epithesi2.jpg

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης

Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα