Update: Τραγωδία στην Αργολίδα-Ηλικιωμένος στραγγάλισε τη γυναίκα του που έπασχε από Αλτσχάιμερ
Update: Ένας 78χρονος στραγγάλισε την 75χρονη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε, σύμφωνα με την Αστυνομία - Η γυναίκα έπασχε από Αλτσχάιμερ

Την υπόθεση του θανάτου ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, στην περιοχή Βερβερόντα της Αργολίδας, ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

Ειδικότερα, ο 78χρονος σύζυγος επικοινώνησε αργά χθες το βράδυ με το αστυνομικό τμήμα και ανέφερε ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού, βρήκαν νεκρό τον 78χρονο, ενώ σε δωμάτιο του σπιτιού βρήκαν νεκρή και την 75χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο βρέθηκε ένα σημείωμα από τον 78χρονο που έγραφε «Υπαίτιος είμαι εγώ, η γυναίκα μου έπασχε από Αλτσχάιμερ». Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 78χρονος φέρεται να αυτοκτόνησε διά απαγχονισμού, ενώ ο θάνατος της 75χρονης εκτιμάται ότι ήταν ασφυκτικός.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

rhythmic gymnastics
ΓΕΛ - ΕΠΑΛ: Προκήρυξη πανελλήνιων αγώνων ενόργανης, ρυθμικής και τραμπολίνο
Οι αγώνες ενόργανης γυμναστικής, ρυθμικής γυμναστικής και τραμπολίνο θα διεξαχθούν την Τρίτη, 28 Απριλίου 2026
ΓΕΛ - ΕΠΑΛ: Προκήρυξη πανελλήνιων αγώνων ενόργανης, ρυθμικής και τραμπολίνο
πασχαλιδης
Η δημόσια εξομολόγηση του Μίλτου Πασχαλίδη στον Αλέξη Τσίπρα: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στάση σου όταν χάσαμε τον Θάνο Μικρούτσικο»
Με λόγια που έκρυβαν βαθιά ευγνωμοσύνη, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη στάση που είχε τηρήσει ο πρώην Πρωθυπουργός κατά την περίοδο της απώλειας του...
Η δημόσια εξομολόγηση του Μίλτου Πασχαλίδη στον Αλέξη Τσίπρα: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στάση σου όταν χάσαμε τον Θάνο Μικρούτσικο»