pavlakis
«Με 2.000-3.000 κρούσματα ημερησίως στη χώρα, είναι απαράδεκτο να επαναπαυόμαστε» υποστηρίζει ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης

Απέρριψε κάθε ενδεχόμενο να διεξαχθούν οι παρελάσεις και οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου, ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης

«Προέχει να σώσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!», είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Παυλάκης, αναφέροντας ότι είναι εξαιρετικά επίφοβο να επαναληφθεί ο περσινός χειμώνας στη Βόρεια Ελλάδα. 

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο γιατρός σχολίασε την επιβράδυνση στους εμβολιασμούς υποστηρίζοντας ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα έπρεπε να έχει επεκταθεί σε πολλές περισσότερες ομάδες πληθυσμού και πως η κυβέρνηση έπρεπε να εφαρμόσει στρατηγική, παίρνοντας παράδειγμα από άλλες χώρες όπως η Πορτογαλία. 

Την ίδια στιγμή έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τους ηλικιωμένους και για τα άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες τονίζοντας: «Δεν έχουμε δει ανάλογες με το εξωτερικό απώλειες σε αυτές τις ηλικίες. Έχουν την ψευδαίσθηση ότι θα προστατευθούν από την κοινωνία. Εμείς χρωστάμε στον χάρο που δεν έχουμε θρηνήσει περισσότερα θύματα», είπε και χαρακτήρισε «Απαράδεκτη» τη στάση ορισμένων ακόμη και ειδικών που λένε «βλέποντας και κάνοντας» αναφορικά με το ενδεχόμενο νέο κύμα έξαρσης του ιού στη χώρα. ανέφερε για το ενδεχόμενο νέο κύμα έξαρσης του ιού στην χώρα. Ο κ. Παυλάκης προειδοποίησε ότι όταν το έρθει το νέο κύμα, θα είναι πια αργά.

Προειδοποίησε ότι όταν έρθει το νέο κύμα, «θα είναι πλέον αργά» και υπογράμμισε ότι «με 2.000-3.000 κρούσματα ημερησίως στη χώρα, είναι απαράδεκτο να επαναπαυόμαστε».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα