Σεισμικές δονήσεις τα ξημερώματα ανοιχτά της Τήλου και της Νισύρου
Άλλοι δύο σεισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα, στην υποθαλάσσια περιοχή μεταξύ Νισύρου και Τήλου, όπου το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει έντονη σεισμική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, η πρώτη σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 3,6 Ρίχτερ και καταγράφηκε στις 01:32 π.μ., 22 χιλιόμετρα δυτικά/νοτιοδυτικά της Τήλου, σε εστιακό βάθος 10 χλμ.

Η δεύτερη της τάξεως των 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 02:11 π.μ., 11 χιλιόμετρα νότια της Νισύρου, σε εστιακό βάθος 14,1 χιλιομέτρων.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα