ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Μπείτε στα δωρεάν online μαθήματα σύγχρονης τέχνης του MoMA από το σπίτι
Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα μαθήματα δωρεάν

Η διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης Coursera σε συνεργασία με το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (MoMA) δημιούργησε το πρόγραμμα online μαθημάτων Modern and Contemporary Art and Design Specialization, που υπόσχεται να μας «μυήσει στην τέχνη της εποχής μας», αναφέρει το openculture.

Στο πρώτο μάθημα «Modern Art & Ideas» (Μοντέρνα Τέχνη & Ιδέες), θα μάθετε «πώς οι καλλιτέχνες έχουν εμπνευστεί από το περιβάλλον τους και ανταποκρίθηκαν σε κοινωνικά ζητήματα τα τελευταία 150 χρόνια». Στο δεύτερο, «Seeing through Photographs» (Βλέποντας μέσα από τις φωτογραφίες) (το τρέιλερ του οποίου εμφανίζεται παρακάτω), θα εξερευνήσετε τη φωτογραφία «από τις ρίζες της στα μέσα του 1800 έως σήμερα». Το τρίτο, «What Is Contemporary Art?» (Τι είναι η σύγχρονη τέχνη;) εισάγει έργα των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών «που κυμαίνονται από τρισδιάστατα εκτυπωμένα γλυπτά από γυαλί και ίνες έως παραστάσεις σε εργοστάσιο». Το τελευταίο μάθημα, «Fashion as Design» (Η Μόδα ως Σχεδιασμός), δίνει την ευκαιρία «να μάθουμε από κατασκευαστές που εργάζονται καθημερινά με ρούχα – και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να τα ξαναβρίσκουμε για το μέλλον».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα μαθήματα δωρεάν. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμμετάσχετε στο μάθημα επί πληρωμή, το οποίο κοστίζει 39$ ανά μήνα, το οποίο με τον προτεινόμενο ρυθμό 7 μηνών της Coursera για να ολοκληρωθεί (συμπεριλαμβανομένου ενός «πρακτικού έργου» για κάθε μάθημα) συνολικά στα 273$. Στη συνέχεια, όταν τελειώσετε την εξειδίκευση, θα αποκτήσετε ένα αξιόλογο πιστοποιητικό Κατάρτισης για την αγορά εργασίας. Είτε επιλέξετε τα δωρεάν μαθήματα είτε την πιστοποίηση, θα αποκτήσετε μια κατανόηση της «μοντέρνας τέχνης» και της «σύγχρονης τέχνης» όπως δημιουργούνται και θεωρούνται εδώ στον 21ο αιώνα.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδότησε και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

ΟΛΜΕ: Η θέση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών για τη θητεία του ΔΣ
ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών: Είναι αναγκαίο περισσότερο ποτέ οι συνάδελφοι με τη μαζική συμμετοχή τους στο συνδικαλιστικό κίνημα να αποτρέψουν αυτά τα...
ΟΛΜΕ: Η θέση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών για τη θητεία του ΔΣ
ΟΑΕΔ
ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ: Οι οριστικοί πίνακες έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού
Εκδόθηκαν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης, μετά την εξέταση αιτήσεων θεραπείας, για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού στις 50 ΕΠΑΣ...
ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ: Οι οριστικοί πίνακες έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού